Persoonlijk

Netflix lijst

Netflix lijst | vijf tips

Sinds de coronacrisis zijn series/films waarin de wereld vergaat helemaal in trek. Ik heb vijf series/films op een rijtje gezet, waarin dit onderwerp centraal staat. Virussen, natuurrampen en nucleaire oorlogen. Bekijk snel de lijst met Netflix films en series!

Stichting Make a Memory

Stichting Make a Memory | Onze ervaring

In Nederland kunnen ouders met ernstig zieke, terminale en overleden kinderen gebruik maken van de diensten van Stichting Make a Memory. Deze stichting biedt ouders kosteloos de kans om mooie foto’s te laten maken van hun zieke of overleden kind.

Netflix series

Netflix series | mijn favorieten

Netflix series, ik ben er gek op! Ik vind streamingdiensten echt fantastisch en zou niet weten wat ik hier anno 2020 nog zonder zou moeten. Mijn smaak is zeer uiteenlopend. Bekijk hier 15 series die ik bekeken heb en lees wat ik ervan vond.

Moeders voor Moeders

Moeders voor moeders | mijn ervaring en informatie

Een zwangerschap is niet vanzelfsprekend voor iedereen. In sommige gevallen heeft de natuur wat hulp nodig en jij als zwangere vrouw kan daaraan bijdragen. In de urine van zwangere vrouwen zit het zwangerschapshormoon hCG, welke nodig is voor vruchtbaarheidsbehandeling. Wil je weten hoe je kan helpen? Lees in dit artikel alles over Moeders voor Moeders …

Moeders voor moeders | mijn ervaring en informatie Lees meer »

Scroll naar boven