Little Tikes speelhuis | tips & korting

Little tikes speelhuis

De zomer staat voor de deur: tijd voor leuk buitenspeelgoed! Little Tikes speelhuisjes blijven, net als de Smoby speelhuisjes, razend populair wanneer het gaat om buitenspeelgoed. Je kindje kan zichzelf uren vermaken met een leuk Little Tikes speelhuis. Bekijk hier de leukste items van Little Tikes met kortingen!

Little Tikes buitenspeelgoed blijft populair

Het merk Little Tikes ken je misschien van de loopauto’s, de zand- en watertafels of de hobbelpaardjes. Dit speelgoed kun je in vele scholen en kinderdagverblijven terug vinden. Waarom? Het kan (bijna) niet kapot! Wel zo fijn, met kleine kinderen die op de een of andere manier alles kapot krijgen.

Naast Little Tikes blijft ook het merk Smoby populair onder ouders. Smoby biedt ook leuke speelhuisjes aan, in dezelfde prijscategorie. Het is een kwestie van smaak voor welk merk je kiest. Zoek je een gaaf Little Tikes speelhuis? Bekijk dan snel de lijst!

Bekijk hier ons artikel over het Smoby Friends Speelhuisje
Bekijk hier de Little Tikes loopauto’s

1. Little Tikes Activity Garden – Activity Center

Een van de meest bekende speelhuisjes voor jonge kinderen vanaf 6 maanden is de Little Tikes Activity Garden. Dit Little Tikes speelhuis wordt vaak gegeven aan kinderen op hun eerste verjaardag en zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Het speelhuis is te gebruiken tot de leeftijd van ongeveer 36 maanden.

Het speelhuisje biedt genoeg speelmogelijkheden, zoals onder andere een spiegel. Spiegeltjes zijn erg leuk voor jonge kinderen, want ze kunnen zichzelf zien en dat is fascinerend! Verder kan je kindje spelen met de piano, telescoop, klok, brievenbus en de interactieve telefoon. Je (klein)kind zal zichzelf dus niet snel vervelen!

Uit ervaringen en de vele, goede reviews blijkt dat ook oudere kinderen nog veel plezier beleven aan dit speelhuisje van Little Tikes. Heeft je kindje nog een oudere broer of zus? Laat hen dan lekker samen spelen in dit leuke speelhuis!

2. Little Tikes Speelhuis Picknick

Het picknick speelhuis van Little Tikes is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. Erg leuk voor thuis, maar ook voor bij opa en oma! Kinderen kunnen zich uren vermaken in dit leuke speelhuis. Laat je kindje de maaltijden serveren door het raam, zodat de gasten lekker kunnen eten aan de echte picknicktafel.

In het huisje zit een keuken met pitten, kastjes, een oven, een haard, een deur, een brievenbus én natuurlijk accessoires (19 delig). De deurbel is niet saai, want deze maakt wel 6 verschillende geluiden! Om de deurbel te laten werken, moet mama of papa nog wel even 3x AAA batterijen aanschaffen.

Maak een lekkere hamburger of een echte hotdog in het Little Tikes Speelhuis Picknick!

3. Little Tikes Speelhuis met glijbaan – Classic Castle

Een stoer kasteel speelhuis mét een glijbaan! Dat wilt ieder kind, toch? Dit huisje is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en heeft een echte klimtoren! Glij naar beneden op de glijbaan of warm jezelf op bij de open haard. Het Little Tikes speelhuis is van robuuste kwaliteit en zorgt zeker voor speelplezier!

De “stenen” muren zorgen voor een échte uitstraling! Laat je kindje(s) een stoer ridderavontuur beleven!

4. Little Tikes Country Cottage

Uit de vele, goede reviews blijkt dat dit huisje erg in de smaak valt bij kinderen! Het speelhuis is gemakkelijk (binnen een half uur) op te zetten en zorgt daarna voor veel speelplezier! Er zijn vier ramen, mét luikjes. De deur zelf heeft ook vier raampjes, maar deze hebben geen luikjes.

Binnenin het huisje is er gezorgd voor een gootsteen, een fornuis en een telefoon. De kookplaat heeft zelfs klikkende knoppen! Nu is het écht een huisje! Je kindje kan koken en heerlijk spelen. Het kunststof van het huisje is weerbestendig en blijft dus mooi. Het huisje is nu extra scherp geprijsd!

5. Little Tikes Huisje roze

Dit speelhuis is normaal gesproken ook verkrijgbaar in een andere kleursamenstelling en bestaat al járen. In veel speeltuinen wordt nog steeds gebruikgemaakt van dit type speelhuis van Little Tikes. En dat is niet gek, want de kwaliteit is geweldig.

Ook in dit speelhuis zijn vier ramen, luikjes en een deur die écht open en dicht kan. Binnenin het huis zit een gootsteen, een fornuis en een draadloze telefoon. Vadertje en moedertje spelen wordt zo wel erg leuk!

6. Little Tikes Evergreen en Little Tikes Earth

Nog een speelhuisje van Little Tikes, dat momenteel scherp geprijsd is! Maak een “echte” tankbeurt mogelijk voor al je klanten! Dit speelhuis is geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar. De kinderen zijn helemaal weg van de “benzinepomp” en het basketbalnetje, maar ze kunnen natuurlijk ook gewoon lekker in het huisje spelen. De reviews zijn veelbelovend en garanderen veel speelplezier.

Het Little Tikes speelhuis is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

7. Little Tikes Klimrek

Geen speelhuisje, maar wel een product van Little Tikes dat nog even genoemd moet worden. Met de zomer voor de deur is dit namelijk perfect geschikt voor in de tuin. Een glijbaan én een klimrek in 1! Er kunnen meerdere kinderen op het klimtuig, dus je kindje hoeft niet alleen te spelen.

Ondersteun de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je kindje met dit klimrek! De helling, ladder, het platform en de glijbaan helpen hierbij. Klim omhoog, glij omlaag, ga de ladder op en weer af. Met de mooie, warme dagen voor de deur maak je je (klein)kind erg blij mee met dit klimtoestel!

Dit vind je misschien ook leuk

15x De Leukste Kinderboeken Tot 6 Jaar
Smoby Friends speelhuis Deluxe met korting
Leukste speeltoestellen voor in de tuin!
Kinderzwembad met glijbaan: leukste voor in de zomer!
Babyschommel buiten kopen? 10x de leukste!

Nieuwsbrief?

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE MAMA TIPS + KORTINGEN EN BUDGET TIPS!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.