Little Tikes speelhuis | tips & korting

Little tikes speelhuis

De zomer staat voor de deur: tijd voor leuk buitenspeelgoed! Little Tikes speelhuisjes blijven, net als de Smoby speelhuisjes, razend populair wanneer het gaat om buitenspeelgoed. Je kindje kan zichzelf uren vermaken met een leuk Little Tikes speelhuis. Bekijk hier de leukste items van Little Tikes met kortingen!

Little Tikes buitenspeelgoed blijft populair

Het merk Little Tikes ken je misschien van de loopauto’s (BOL.com), de zand- en watertafels of de hobbelpaardjes. Dit speelgoed kun je in vele scholen en kinderdagverblijven terug vinden. Een grote reden hiervan is dat dit speelgoed lang meegaat en bijna niet kapot te krijgen is. Dat is fijn, want kleine kinderen lijken op de een of andere manier alles kapot te krijgen.

Naast het merk Little Tikes is ook het merk Smoby erg populair onder ouders en hun kinderen. Smoby biedt leuke speelhuisjes in dezelfde prijscategorie aan en het is maar net afhankelijk van je smaak voor welk merk je kiest. Op deze pagina kun je ons artikel over het populaire Smoby Friends speelhuisje lezen. Hieronder kun je de leukste Little Tikes speelhuisjes bekijken.

1. Little Tikes Activity Garden – Activity Center

Een van de meest bekende speelhuisjes voor jonge kinderen vanaf 6 maanden is de Little Tikes Activity Garden. Dit Little Tikes speelhuis wordt vaak gegeven aan kinderen op hun eerste verjaardag en zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Het speelhuis is te gebruiken tot de leeftijd van ongeveer 36 maanden.

Het speelhuisje biedt genoeg speelmogelijkheden, zoals onder andere een spiegel. Spiegeltjes zijn erg leuk voor jonge kinderen, want ze kunnen zichzelf zien en dat is fascinerend! Verder kan je kindje spelen met de piano, telescoop, klok, brievenbus en de interactieve telefoon. Je (klein)kind zal zichzelf dus niet snel vervelen!

Uit ervaringen en de vele, goede reviews blijkt dat ook oudere kinderen nog veel plezier beleven aan dit speelhuisje van Little Tikes. Heeft je kindje nog een oudere broer of zus? Laat hen dan lekker samen spelen in dit leuke speelhuis!

2. Little Tikes Speelhuis Picknick

Het vrolijke picknick speelhuis van Little Tikes is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud en is geschikt voor thuis, maar natuurlijk ook voor bij opa en oma! Kinderen vermaken zich urenlang in dit leuke speelhuis, door maaltijden te serveren door het raam en lekker te picknicken. Gasten kunnen lekker eten aan de echte picknicktafel en binnen schuil je als het regent!

In dit gave speelhuisje zit een keukentje met pitten, kastjes, een oven, haard, deur, brievenbus en natuurlijk accessoires (19-delig). Een leuke toevoeging is de deurbel, welke wel 6 verschillende geluiden maakt! Let op: deze deurbel werkt op 3xAAA batterijen, welke je nog moet aanschaffen. Dit speelhuisje is ook in een stoere kleur verkrijgbaar, welke je op deze pagina van BOL.com kunt bekijken.

3. Little Tikes Speelhuis Primary

Het ‘Little Tikes Mijn Eerste Speelhuis Primary’ is één van de speelhuisjes met een lagere prijs, waardoor hij ook erg geliefd is. Het huisje heeft primaire kleuren en ziet eruit als een echt huisje! Verder is het huisje voorzien van een halve deur en raamluiken, zodat je kind naar buiten kan kijken. In het huisje vind je een inklapbaar blad-tafeltje, shutters voor de ramen én een telefoon! Dit huisje is geschikt voor kids van 1,5 tot 5 jaar.

4. Little Tikes Country Cottage

Uit de vele, goede reviews blijkt dat dit huisje erg in de smaak valt bij kinderen! Het speelhuis is gemakkelijk (binnen een half uur) op te zetten en zorgt daarna voor jarenlang speelplezier! In totaal zijn er vier ramen, mét luikjes. De deur zelf heeft ook vier raampjes, maar deze hebben geen luikjes.

Binnenin het huisje is er gezorgd voor een gootsteen, een fornuis en een telefoon. De kookplaat heeft zelfs klikkende knoppen! Nu is het écht een huisje! Je kindje kan koken en heerlijk spelen. Het kunststof van het huisje is weerbestendig en blijft dus mooi. Het huisje is nu extra scherp geprijsd!

5. Little Tikes Huisje roze

Dit speelhuis is normaal gesproken ook verkrijgbaar in een andere kleursamenstelling en bestaat al járen. In veel speeltuinen wordt nog steeds gebruikgemaakt van dit type speelhuis van Little Tikes. En dat is niet gek, want de kwaliteit is geweldig.

Ook in dit speelhuis zijn vier ramen, luikjes en een deur die écht open en dicht kan. Binnenin het huis zit een gootsteen, een fornuis en een draadloze telefoon. Vadertje en moedertje spelen wordt zo wel erg leuk!

6. Little Tikes Evergreen en Little Tikes Earth

Nog een speelhuisje van Little Tikes, dat momenteel scherp geprijsd is! Maak een “echte” tankbeurt mogelijk voor al je klanten! Dit speelhuis is geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar. De kinderen zijn helemaal weg van de “benzinepomp” en het basketbalnetje, maar ze kunnen natuurlijk ook gewoon lekker in het huisje spelen. De reviews zijn veelbelovend en garanderen veel speelplezier. Dit Little Tikes speelhuis is verkrijgbaar in 2 kleuren.

7. Little Tikes Klimrek

Geen speelhuisje, maar wel een product van Little Tikes dat nog even genoemd moet worden. Met de zomer voor de deur is dit namelijk perfect geschikt voor in de tuin. Een glijbaan én een klimrek in 1! Er kunnen meerdere kinderen op het klimtuig, dus je kindje hoeft niet alleen te spelen.

Ondersteun de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je kindje met dit klimrek! De helling, ladder, het platform en de glijbaan helpen hierbij. Klim omhoog, glij omlaag, ga de ladder op en weer af. Met de mooie, warme dagen voor de deur maak je je (klein)kind erg blij mee met dit klimtoestel!

Relevante artikelen

Scroll naar boven