Lidl Black Friday 2023 : welke deals kun je verwachten?

Lidl Black Friday 2023

In 2023 is het in november weer Black Friday! Goed nieuws, want ook Lidl doet mee aan Black Friday en dat betekent weer super goede deals! Sommige deals zijn alleen geldig in november, maar andere deals kun je soms al eerder scoren! Welke deals ga jij scoren bij Lidl op Black Friday 2023?!

Black Friday 2023 in Nederland

Let op: de nieuwe Black Friday 2023 deals zijn nog niet beschikbaar

Black Friday wordt steeds bekender in Nederland. Officieel is dit één dag met heel veel leuke deals, aanbiedingen en kortingen, maar tegenwoordig houden webshops een week lang Black Friday. Tijdens deze speciale dagen kun je allerlei artikelen met hoge kortingen aanschaffen, zoals televisies, stofzuigers en andere dure aankopen.

Staat er een dure aankoop op de planning? Wacht dan zeker even tot deze mooie deals online komen en bespaar soms wel honderden euro’s! Let wel op: sommige winkels gooien een paar dagen voor deze dag de prijzen omhoog en geven daarna “hoge” kortingen. In principe betaal je dan hetzelfde bedrag of een fractie minder. Vergelijken is altijd verstandig!

Lidl Black Friday 2023

Het is geen verrassing dat Lidl ook dit jaar weer meedoet aan Black Friday, want vorig jaar had de webshop ook ontzettend leuke deals. Dit jaar staan er (alweer) genoeg online, maar dit zal komende dagen misschien nog wel uitgebreid worden. Sommige deals zijn alleen verkrijgbaar in de winkel, andere kun je zowel online bestellen als in de winkel kopen. Let op: is het een goede deal? Dan kun je er vanuit gaan dat deze snel uitverkocht is in de winkels. Het is raadzaam om ’s ochtends vroeg al te gaan!

Lidl vlog accessoires tijdens Black Friday 2023

Lidl Black Friday 2023

Tijdens Lidl Black Friday van vorig jaar kon je speciale vlog-accessoires bestellen vanaf €8,00! Naast de normale accessoires kon je ook nog kiezen voor premium accessoires, welke zo’n €15,00 kostten. We weten niet of deze actie dit jaar terugkomt, maar de actie liep heel goed! Bekijk via de link hieronder alvast de actuele aanbiedingen!

Lidl Monsieur Cuisine €149 (!) tijdens Black Friday 2023

Lidl Black Friday 2021

Ook deze deal van vorig jaar ging heel hard en we hopen dat hij dit jaar terugkomt. De Monsieur Cuisine keukenmachine heeft een weeg- en kookfunctie, waarmee je snel complete maaltijden kunt bereiden. De kookwekker kan ingesteld worden tot 90 minuten en de temperatuur van 37 tot en met 130 graden. In totaal zijn er tien standen en een turbostand en de keukenmachine heeft een vermogen van 1200 W. Altijd al een keukenmachine willen hebben? Dan is dit je kans! Nu voor €149 i.p.v. €249.

Black Friday 2023 GRUNDIG 55″ 4K Android Smart TV 

Lidl Black Friday 2021

Tegenwoordig kun je ook voor vele Smart TV’s terecht bij Lidl, van verschillende merken. Deze deal kun je momenteel al vinden in de shop! Met een ingebouwde chromecast stream je binnen no-time de fijnste series naar je televisie! Naast deze GRUNDIG Smart TV kun je ook nog voor andere televisies kiezen, in verschillende maten en merken.

Waarom wachten tot Black Friday 2023?

Je wilt graag een product aanschaffen en het liefst heb je hem morgen in huis! Begrijpelijk, maar niet heel verstandig. De speciale acties tijdens Black Friday kunnen je heel veel geld besparen, wat je beter kunt besteden tijdens de dure feestmaanden. Niet alleen Lidl doet mee aan Black Friday, maar ook honderden andere webshops. Hieronder kun je een paar links vinden naar de meest bekende webshops die ook meedoen aan Black Friday 2023.

Relevante artikelen

Nicole
Scroll naar boven