Kinderen

Eten & drinken
Munchkin drinkbeker

Ik had deze Munchkin beker ook bij baby’s kunnen plaatsen, want hij is geschikt vanaf ongeveer zes maanden. Ik merk echter dat onze dochter er nu pas interesse in krijgt (17 maanden). De beker lekt niet en is perfect om te oefenen met drinken uit een normale beker, in plaats van een fles.

De bekers hebben verschillende kleuren. Er zijn ook nog andere bekers verkrijgbaar, voor oudere kindjes.

Geïnteresseerd in deze oefenbeker? Dan kun je hem hier kopen.

Buitenspeelgoed
Pukylino Loopfiets

Deze loopfiets hebben al mijn kinderen gehad. Vanaf hun eerste verjaardag begonnen zij dit leuk te vinden. De loopfiets heeft ook een vervolgmodel, die ervoor zorgt dat het kind een betere balans krijgt. Mijn kinderen fietsten allemaal zelfstandig, zonder zijwielen, op de leeftijd van 3 jaar. Ik weet zeker dat de loopfietsjes van Puky hier aan bijgedragen hebben.

De fietsjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ook de prijzen verschillen enorm. Hier koop je de roze versie voor de laagste prijs. De rode koop je hier het meest voordelig en de groene kun je hier vinden.

Boeken
Een jaar lang feest met Haas

Met dit boek ben je verzekerd van urenlang leesplezier. In het boek verdwaalt Haas onder andere in een sneeuwstorm en zorgt hij dat de wens van Das uitkomt. Het boek sluit aan op ieder seizoen van het jaar.

Wil je dit leuke boek aanschaffen? Kijk dan hier. Jammer genoeg alleen nog tweedehands verkrijgbaar.

En de groeten van Haas

Dit boek is even leuk als het andere boek. Haas is een beetje verliefd op Kip. Hij gaat een verre reis maken en beleeft op de terugweg veel spannende avonturen. Urenlang leesplezier gegarandeerd! Het boek is hier verkrijgbaar.

Scroll naar boven