Kerstkaart maken met foto : hier maak je de leukste!

kerstkaart maken met foto

Wat is er leuker dan een persoonlijke kerstkaart maken voor de vrienden en familie? Tegenwoordig kun je zelf mooie foto’s en boodschappen toevoegen aan je kaartjes, zodat ze extra persoonlijk zijn. Wees gerust: het maken van een gepersonaliseerde kerstkaart is hartstikke makkelijk én betaalbaar! Kerstkaart maken met foto : bekijk waar je de mooiste kerstkaartjes kunt maken!

Kerstkaart maken met foto 2023 : de leukste adressen voor je kaartjes

Tegenwoordig kun je bij honderden websites terug om mooie kerstkaartjes aan te schaffen, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen: wij hebben de leukste websites voor je op een rijtje gezet. Op deze websites kun je gemakkelijk zelf je kerstkaart maken met foto, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

1. Smartphoto kerstkaart maken met foto

kerstkaart maken met foto

Ondanks dat we anno 2022 niet zoveel foto’s meer afdrukken als we eerder deden, zoeken veel mensen nog wel naar websites om dit te doen. Smartphoto geeft nieuwe klanten 50 gratis fotoafdrukken om kennis te laten maken met de webshop. Naast gewone fotoafdrukken biedt deze website nog veel meer mooie fotoproducten, zoals gepersonaliseerde fotocadeau’s, fotoboeken en ook gepersonaliseerde kerstkaarten.

Op het gebied van kerstkaarten is het aanbod bij Smartphoto erg ruim! Je kunt kiezen uit verschillende designs (ronde hoeken, waaiers enzovoort), maar ook voor extra luxe kerstkaarten. Iedere kaart kun je naar eigen wens personaliseren, door middel van teksten en eigen foto’s. Fotokaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €0,79 cent per stuk.

2. Greetz kerstkaart maken met foto

Wist je dat je bij Greetz al een persoonlijke kerstkaart met foto kan maken vanaf €0,89? Je kunt kiezen uit bestaande kaarten waaraan je een foto toevoegt, maar je kunt ook kiezen voor een geheel eigen ontwerp! De kerstkaarten zijn te bestellen in allerlei verschillende designs! Wil je liever een standaard kerstkaart zonder foto bestellen? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij Greetz.

3. Albelli persoonlijke kerstkaartjes maken

kerstkaart maken met foto

Bij Albelli kun je ontzettend veel leuke fotoproducten ontwerpen en bestellen, waardoor de kans groot is dat je al kennis hebt gemaakt met dit merk. Ook in 2022 biedt Albelli de gelegenheid om gepersonaliseerde kerstkaarten te maken, zodat je je familie en vrienden de mooiste kerstkaart kunt sturen.

Bovenstaande kerstkaart is een voorbeeld, maar er zijn nog tal van andere kerstkaarten beschikbaar. Voeg je eigen foto’s toe en maak het meest originele kerstkaartje van het jaar! De prijzen variëren en voor een set van 10 kerstkaartjes betaal je €4,99!

4. Kaartje2go : betaalbare kerstkaartjes met foto maken

Kaartje2go is net als Greetz erg bekend om zijn mooie, stijlvolle én betaalbare kaartjes. Veel aanstaande of kersverse ouders weten hun weg te vinden naar Kaartje2go voor de mooiste geboortekaartjes, maar ook voor kerstkaartjes kun je terecht. Of je nu op zoek bent naar een kant-en-klaar of persoonlijk kerstkaartje: Kaartje2go staat voor je klaar!

Zakelijke kerstkaart met foto maken? Ook dat is mogelijk! Maar ook voor speelse, stijlvolle of andere kerstkaarten kun je terecht bij deze webshop. De prijzen verschillen per kerstkaart en worden steeds goedkoper naarmate je meer kaarten besteld. Deze fijne staffelkorting kan dus heel snel oplopen wanneer je een grote familie- en vriendenkring hebt!

5. HEMA kerstkaart maken met foto

Kerstkaartjes maken HEMA

Bij HEMA kun je terecht voor heel veel kant-en-klare kerstkaartjes, maar je kunt ook gemakkelijk je eigen foto’s toevoegen! Op die manier maak je je kerstkaart heel persoonlijk en wat is er leuker dan een gepersonaliseerde kerstkaart ontvangen? Voor een setje van 10 kerstkaarten met foto betaal je €8,00, dus de kerstkaarten zijn absoluut geen hap uit het kerstbudget.

Ondanks dat het nog een aantal weken duurt voordat het Kerst is, kun je alvast mooie kerstkaarten bestellen bij HEMA. Je hebt op dit moment de keuze uit een aantal leuke designs, welke klaar zijn om te personaliseren!

Online kerstkaart maken met foto

Tegenwoordig kun je nog ieder jaar de stijlvolle kerstkaarten zoals je gewend bent kopen in vele winkels. Toch kiezen veel mensen ervoor om online kerstkaartjes te maken met een foto en ook online te versturen. Ook zijn er veel mensen die een kerstkaart online maken en digitaal versturen. Natuurlijk is dit niet even leuk, maar wel een alternatief wanneer je weinig geld hebt voor een kaartje.

Heb je een klein budget en wil je toch graag écht kerstkaartjes versturen? Neem dan zeker een kijkje op de bovengenoemde websites. Gepersonaliseerde kerstkaartjes hoeven niet duur te zijn, maar zijn wel een stuk leuker dan een digitale kerstkaart.

Leestips voor de naderende feestdagen

Op MamaGroeit besteden we natuurlijk veel aandacht aan de naderende feestdagen. Kun je wel wat tips gebruiken of zoek je het leukste Sinterklaas- of kerstboek van 2022? Of ben je op zoek naar de mooiste Halloween- of kerstversiering? Hieronder kun je een aantal leuke leestips bekijken, zodat de feestdagen nog een beetje leuker worden!

Scroll naar boven