JOONE Paris : Hippe luiers zonder schadelijke stoffen

Ooit gehoord van JOONE Paris? Dit, nog niet zo bekende, Franse merk lanceerde in 2017 luiers die gezond én niet schadelijk zijn. Inmiddels kun je voor veel meer producten bij dit milieuvriendelijke bedrijf terecht. Lees in dit artikel meer over de gezonde luiers (zonder toxische stoffen) en andere producten die niet op dieren zijn getest!

Wie/wat is JOONE Paris?

Een Frans bedrijf dat grote waarde hecht aan transparantie naar zijn klanten toe, dát is JOONE Paris. Doorgaans zijn luiermerken alles behalve transparant, wanneer het gaat over de stoffen waarmee luiers (en andere producten) worden geproduceerd. Veel mensen weten dus ook niet wat er nu eigenlijk precies aan giftige/toxische en schadelijke stoffen in luiers zit.

JOONE wilde vanaf de lancering in 2017 transparant zijn en besloot de toxicologische analyses openbaar te maken. Alles wordt helder en eerlijk gecommuniceerd naar de klanten toe, zodat je weet wat de werkwijze is en welke grondstoffen er precies worden gebruikt.

Je kunt bij JOONE Paris ook terecht voor: biologisch afbreekbare billendoekjes, verzorgingsproducten voor jou, verzorgingsproducten voor mama, reiskits, liniment, reinigingswater en verzorgingsproducten voor zwangere vrouwen (anti-striae).

Geen giftige/toxische en schadelijke stoffen

Huidvriendelijk, dat is waar deze luiers voor staan. Geen schadelijke stoffen, geen giftige stoffen. Gemiddeld draagt een kind zo’n 3800-4800 luiers totdat hij/zij zindelijk is. Dat zijn heel wat uren met een luier aan! De laatste jaren is de samenstelling van luiers erg veranderd.

De luiers van JOONE bevatten geen hormoonontregelaars, fenoxyethanol, lotion, parabenen, geurstoffen, glysofaat, ftalaten, chloor of latex.

Onderzoek ANSES naar wegwerpluiers

In januari 2019 trokken experts aan de bel na een onderzoek naar wegwerpluiers. Er waren namelijk meer dan 60 chemische, schadelijk stoffen gevonden in wegwerpluiers. Glyfosaat is één van die stoffen, wat een onkruidverdelger is van een chemiebedrijf. Dat klinkt niet goed, hé?

Ook bestrijdingsmiddelen die al vele jaren verboden zijn werden gevonden in de luiers, zoals lindaan, quintozeen en hexachloorbenzeen. Naast deze schadelijke stoffen vonden de experts ook stoffen die voorkomen in sigarettenrook en veel parfumstoffen.

Vanaf de oprichting van JOONE Paris worden de luiers geproduceerd volgens de kwaliteitsprotocollen van het ANDES (nationale Agentschap voor de sanitaire veiligheid in Frankrijk). De luiers werden een jaar na de lancering al uitgeroepen tot nummer 1 luier, door de Franse Consumentenbond.

Vrijblijvend luierabonnement JOONE Paris

JOONE Paris biedt maandelijkse luierabonnement zónder verplichtingen aan. Besluit je een abonnement af te sluiten en bevallen de luiers niet? Dan kun je op elk gewenst moment opzeggen. De luiers hebben geweldige, vrolijke prints, die je zelf kunt uitkiezen. Een gezonde, schone luier die er ook nog eens trendy uitziet!

Maten

JOONE is er voor alle kindjes. De kleinste maten luiers zijn te gebruiken voor kindjes vanaf 2kg. De kleinste maat begint bij T1 en de grootste maat is T6, voor kindjes tot 30kg. De luiers zijn dus niet alleen voor baby’s en peuters, maar ook voor oudere kinderen die nog niet (nacht)zindelijk zijn.

Verzending door JOONE Paris

De gezonde, huidvriendelijke luiers worden rechtstreeks thuis geleverd. Iedere maand worden er drie pakken luiers verstuurd, wat genoeg is voor één maand. Elke verzending kun je annuleren of wijzigen, zonder dat daar extra kosten bij komen kijken. Wil je liever meer of juist minder luiers? Dit is steeds aan te passen. Ook de print kun je gemakkelijk wijzigen.

Er zijn geen verzendkosten en je kunt een pakket kosteloos retourneren.

Kosten luiers van JOONE Paris

De kosten van JOONE Paris luiers varieren van €0,3605 tot en met €0,5692. De luiers van JOONE Paris zijn in verschillende maten verkrijgbaar en het aantal verschilt per pak. Hieronder zie je een handig overzicht, zodat je in één oogopslag kunt zien hoeveel een luier kost en hoeveel luiers er in een pak zitten. Ieder abonnement kost €64,90, bij tweelingen geldt er een korting.

MaatKGAantalPrijs per luier
T12-4kg180€0,3605
T1+T2184€0,3527
T23-5 kg192€0,3380
T34-8kg162€0,4006
T47-14kg144€0,4506
T510-18120€0,5408
T616-39114€0,5692

Abonnement JOONE met extra’s

Naast de luierabonnementen kun je ook nog kiezen voor extra’s bij de luiers. JOONE Paris biedt een luier + billendoekjes én een luier + billendoekjes + verzorgingsproducten abonnement.

De babydoekjes van JOONE zijn biologisch afbreekbaar en 100% gezond. De billendoekjes worden verkocht in sets van drie pakjes. Voeg ze toe aan je bestelling en verwijder de doekjes weer wanneer je deze niet meer wilt ontvangen.

Tweeling aanbieding JOONE Paris luiers

Twee baby’s, twee keer zoveel luiers, billendoekjes en nog veel meer. Het leven is al duur genoeg. Goed nieuws! Wanneer je de ouder bent van een twee- of meerling krijg je hoge korting op de luiers. Ouders van tweelingen krijgen 50% korting op het tweede abonnement, wat een korting van €32,50 per maand betekent!

Krijg je een drieling? Dan krijg je bovenop de andere korting nog eens 40% korting op het derde abonnement. In totaal krijg je dan bijna €60,00 aan kortingen op de luiers van je kinderen!

Hoe werkt het?

Zijn de kindjes geboren? Stuur dan een e-mail met een kopie van de geboorteaktes van je kinderen. Hierna krijg je een speciale promocode toegestuurd, welke je kunt gebruiken bij de bestelling.

Kraamset – perfect kraamcadeau

Je bent op zoek naar het perfecte kraamcadeau voor je vriendin, zus of kennis, maar hebt geen idee wat je zou moeten geven. Een JOONE Paris kraamset is een leuk idee! In dit pakket zitten luiers, biologisch afbreekbare babydoekjes met olijfolie, liniment, micellair water, wasgel, hydraterende melk én een zachte hydrofieldoek voor de baby!

Onlangs deelden we een artikel met daarin de leukste tips voor een duurzaam kraamcadeau. In dat artikel kun je heel veel inspiratie vinden, zodat je het perfecte kraamcadeautje kunt geven!

Lees: Duurzaam kraamcadeau : lijst met tips!

JOONE Anti-striae set

Stria is een veel voorkomend probleem tijdens de zwangerschap. Wil je proberen om zwangerschapsstriemen te voorkomen of te verminderen? Dan is een goede verzorging van de huid van essentieel belang. De anti-striae olie en anti-striae crème van Joone Paris zijn biologische verzorgingsproducten voor de zwangere vrouw.

Deze verzorgingsproducten hydrateren de huid en zijn perfect geschikt voor bestaande littekens en zwangerschapsstriemen. Hydrateer en herstel de huid al vanaf de eerste maand van de zwangerschap tot na de bevalling. Een belangrijk ingrediënt is karitéboter. Deze boter heeft hydraterende eigenschappen en zorgt er ook nog eens voor dat striae en littekens minder zichtbaar worden.

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll naar boven