Jeugdpuistjes tip | RtopR Propolis Acne Serum

Jeugdpuistjes

Heb je last van (jeugd)puistjes? Of heeft je tiener misschien een gezicht vol rode pukkels? Niet leuk! Zeker tijdens de puberteit zijn puistjes erg vervelend. In dit artikel lees je over RtopR Propolis Acne Serum, welke niet alleen geschikt is voor jeugdpuistjes, maar ook voor een gevoelige huid met veel onzuiverheden. Misschien is dit hét wondermiddel tegen een onzuivere huid met puistjes!

Jeugdpuistjes en onzuiverheden

Jeugdpuistjes, een vervelend kwaaltje tijdens de jongere tienerjaren. Wat je ook doet, soms verdwijnen ze niet. Er zijn behoorlijk wat middeltjes de revue gepasseerd, maar geen van de producten waren de oplossing voor mijn huidprobleem.

Op een gegeven moment kreeg ik de tip om benzoylperoxide uit te proberen. Dit middel kan alleen bij een drogist gehaald worden en zorgde ervoor dat mijn huid er nog beroerder uit kwam te zien. Benzoylperoxide is een erg agressief goedje en mijn gevoelige huid droogde nog meer uit.

Uiteindelijk gaf ik het op. Tot mijn 25e levensjaar heb ik rondgelopen met een onzuivere huid, al was het de ene week minder erg dan de ander. Tijdens mijn zwangerschappen was het meestal een stuk erger, waarna het weer sterk verminderde.

Nu mijn dochter elf jaar is, merk je direct wat hormonen allemaal kunnen doen. Vet haar en eerste jeugdpuistjes: daar zijn ze! Naast dat ik aangaf dat zij veel water moet drinken en proberen de ongezonde snacks te laten staan, wilde ik een nieuw middel uitproberen op basis van propolis.

>> Lees hier mijn artikel over de krachtige werking van propolis voor allerlei kwaaltjes

Niet peuteren bij jeugdpuistjes / acne

Acne komt vaak voor tussen de 15 en 25 jaar. Het wordt veroorzaakt door ontstoken of verstopte talgklieren. Het advies: niet peuteren. Dit verergert de acne en kan lelijke littekens achterlaten.

AliExpress Acne serum tegen jeugdpuistjes

Een paar maanden geleden kwam ik via AliExpress een serum tegen acne tegen, met als werkende bestandsdeel: propolis! Wij zijn 100% fan van propolis, dus ik besloot het product te bestellen. Voor de prijs van €3,00 hoef je dit trouwens niet te laten.

Jammer genoeg duurde het vijf weken totdat het pakketje eindelijk aan kwam. In het pakketje zat een klein flesje dat door de brievenbus kon.

Jeugdpuistjes

Belofte van dit merk

Dit merk belooft dat de inhoud van dit flesje ervoor zorgt dat acne, vlekken én littekens sterk verminderen of zelfs heelmaal verdwijnen. Dit soort teksten neem ik meestal met een korreltje zout, want de kans is maar klein dat het echt werk. Verder zou het middel er ook voor zorgen dat de poriën krimpen.

Samenstelling RtopR Propolis Acne Serum

Meestal staan er op AliExpress niet erg duidelijke beschrijvingen van een artikel, tenzij je de Chinese taal onder de knie hebt. Omdat er in dit middel propolis is verwerkt, besloot ik om dit middel te kopen. Overige toevoegingen:

AQUA, AVENA SATIVA EXTRACT, TREMELLA FUCIFORMIS EXTRACT, OPUNTIA STREPTACANTHA STEM EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, TOCOFEROL, GLYCERINE, CARBOMEER, EDTA, GLYCERYLSTEARAAT, PEG-100 STEARAAT, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL

Gebruiksaanwijzing

Je gebruikt het serum in de ochtend en avond, na het wassen van het gezicht. Zorg er wel voor dat de handen ook goed schoon zijn, want het is de bedoeling dat je het aanbrengt op de huid met je handen en het erin masseert, totdat het helemaal ingetrokken is.

Wij gebruiken voor het schoonmaken van het gezicht de Tea Tree Olie van de Kruidvat en water. Een grote fles kost nog geen drie euro. Na het grondig reinigen brengen wij het serum aan op de plekken waar jeugdpuistjes zitten.

Het werkt echt

We hebben het een aantal weken geprobeerd en je zag elke dag verbetering. Het is wel een kwestie van bijhouden. Mijn dochter is in de vakantie een paar dagen weggeweest en heeft dus ook haar huid niet goed schoon gehouden.

Gevolg: toch weer een voorhoofd vol jeugdpuistjes. Het serum zorgt er natuurlijk niet voor dat de talgkliertjes nooit meer verstopt raken, wat ook niet zo gek is. Een tiener blijft een tiener (-;

UPDATE: inmiddels is de huid van mijn dochter een stuk rustiger, óók wanneer zij een paar dagen niet smeert.

Conclusie RtopR propolis tegen jeugdpuistjes

Als je consequent smeert, werkt het echt. Het is natuurlijk ook belangrijk om het gezicht goed schoon te houden. Je merkt dat het gezicht een gezonde gloed krijgt. Ik heb het zelf (nog) niet uitgetest op onzuiverheden, maar dit ga ik binnenkort zeker nog doen. Ik ben bijvoorbeeld heel nieuwsgierig naar of dit middel ook werkt tegen mijn gesprongen adertjes.

RtopR | andere producten

Na wat rondkijken op AliExpress, kwam ik meerdere producten tegen van RtopR. Ik kan hier geen persoonlijke ervaring over delen, want die heb ik niet. Maar de tip die ik nog wel wilde delen: de striae creme! Ook wel stretchmark creme genoemd op AliExpress.

Ik kwam deze creme voor €25 euro tegen op internet! Doe het niet! Op AliExpress bestel je hem voor ongeveer €4,00! Ik lees over dit product ook goede ervaringen en voor die paar euro hoef je het niet te laten.

Je vindt overigens nog veel meer interessante producten op AliExpress. Als je even zoekt op de RtopR vind je genoeg. En nog een bijkomend voordeel: het kost een stuk minder dan de websites in Nederland. Deze websites verkopen de producten zelf gewoon door via AliExpress.

Ik wil nogmaals benadrukken dat ik geen ervaring heb met andere producten van RtopR. We zijn alleen erg enthousiast over het serum en stiekem ook nieuwsgierig naar de andere producten (-;

Verschillende aanbieders/levertijden

Op AliExpress verkopen honderden webshops hun producten. Als je dit product nu snel wilt uitproberen, kijk dan eens bij de reviews onder de advertenties. Meestal kun je uit de commentaren van eerdere kopers wel zien of het product snel verstuurd wordt.

Enthousiast over RtopR propolis acne serum? Je bestelt hem hier.

Lees ook:

Scroll naar boven