Kindertuinhuisje
Speelgoed

KINDERTUINHUISJE – 10x leukste speelhuisjes

Is je kind gek op spelen in de tuin? Wat is er dan leuker dan een echt kindertuinhuisje?! Zo’n speelhuisje voor in de tuin brengt urenlang speelplezier met broertjes/zusjes, vriendjes en vriendinnetjes! Houten kindertuinhuisjes zijn ontzettend populair en geliefd, dus besloten wij om de allerleukste kinderspeelhuisjes van hout voor jullie op een rijtje te zetten!

Kindermicrofoon
Speelgoed

10X DE LEUKSTE KINDERMICROFOON

Heb je een klein, muzikaal talent in huis? Dan is een kindermicrofoon een geweldig cadeau! Speelgoedmicrofoons zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, dus hebben wij 10x de leukste kindermicrofoon op een rijtje gezet! Ga je voor een CD-speler met microfoon of toch voor een speelgoedmicrofoon met standaard? Bekijk snel de leukste exemplaren voor je …

10X DE LEUKSTE KINDERMICROFOON Lees meer »

Vriendenboekje
Kind

20x HET LEUKSTE VRIENDENBOEKJE IN 2023

Een vriendenboek brengt nostalgische gevoelens naar boven bij veel ouders. In zo’n vriendenboekje schrijven klasgenootjes allerlei leuke info over zichzelf én plakken ze een recente foto in. Vriendenboekjes zijn anno 2023 nog steeds razend populair en je kunt dan ook verschillende boekjes bestellen. Bekijk in dit artikel 20x de leukste vriendenboekjes voor jongens en meiden!

Hydrofiel monddoekjes
Babyuitzet

10x DE BESTE HYDROFIEL MONDDOEKJES

Hydrofiel monddoekjes zijn een onmisbare MUSTHAVE voor alle (aanstaande) ouders. Deze doekjes hebben een fijn formaat en kun je overal mee naartoe nemen. Gebruik ze als spuugdoekje, als washandje of als speendoekje! Bekijk in dit artikel 10x de leukste en beste hydrofiel monddoekjes voor je baby, inclusief handige budget tips om geld te besparen!

Verzwaringsdeken HEMA
Slapen

VERZWARINGSDEKEN HEMA – INFO & KORTING

Verzwaringsdeken HEMA kopen? Onlangs schreven we een uitgebreid artikel met een overzicht van beste verzwaringsdekens voor volwassenen en kinderen. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een verzwaringsdeken van HEMA, welke kunnen rekenen op vele, positieve reviews van tevreden klanten. Lees hier waarom je zou moeten kiezen voor een HEMA verzwaringsdeken!

Speelgoedtelefoon
Mama en Kind

10X DE LEUKSTE SPEELGOEDTELEFOON

De speelgoedtelefoon is al jarenlang ontzettend populair en dat zal de komende jaren niet veranderen. Wie kent de Fisher Price speelgoedtelefoon met draad niet? Tegenwoordig kun je verschillende telefoons voor jonge kinderen vinden en wij hebben de 10x de leukste speelgoedtelefoons voor je op een rijtje gezet! Bekijk snel de allerleukste exemplaren!

Scroll naar boven