weekoverzicht

Het eerste weekoverzicht op Mama Groeit

Lieve lezers, het is alweer zondag, dus tijd voor een weekoverzichtje. Het was een drukke, maar vooral warme zomerweek. Hebben jullie het een beetje volgehouden?

Met behulp van een fijn zwembad hebben wij heerlijk kunnen vertoeven in de tuin. Natuurlijk zijn we nog wel even snel naar het strand geweest voor “een frisse neus”, maar we hebben de week vooral thuis doorgebracht, met alle comfort bij de hand.

Ons huis was bijna niet koel te houden. Zelfs de avonden waren warm, waardoor de warmte het huis niet echt wilde verlaten. Gelukkig hebben we een fijne ventilatortoren, waardoor het nog enigszins te doen was.

Dinsdag werd de wereld opgeschrikt door de verschrikkelijke explosie in Beiroet. Met meer dan 150 doden en ruim 5000 gewonden, is dit een grote ramp te noemen. Gisteren zag ik dat de bevolking van Libanon samen de straat op is gegaan om de chaos op te ruimen. Ik werd blij van dat nieuwsbericht. Iedereen draagt zijn steentje bij, een mooi gebaar na zo’n vreselijk drama. De video kun je hier bekijken.

Op die momenten ben ik extra blij met het leven zoals het is. Je merkt toch dat je net even iets meer waardeert dat je een dak boven je hoofd hebt, dat je geliefden veilig zijn en dat er genoeg te eten is. Wat moet het vreselijk zijn voor die mensen op dit moment.

Deze week is er, naast het genieten van de zon en de kinderen, weer een hoop werk verzet. Er zijn nieuwe partnerschappen bijgekomen, er komt steeds meer content op de website en er staan nog veel leuke ideeën op de planning. Dit weekoverzicht zal elke zondag geplaatst worden.

Weten jullie ook dat je jezelf kunt aanmelden voor de besloten community? Hier kun jij als ondernemende moeder vragen stellen of juist advies geven aan andere ondernemende moeders. Gebrek aan inspiratie of motivatie? Het doel van de community is elkaar helpen, adviseren, inspireren en motiveren.

Ook is de Musthave pagina deels bijgewerkt. Langzamerhand vind je hier steeds meer favoriete producten van ons. Je kunt per categorie bekijken wat de favorieten zijn.

Als laatst is er ook meer informatie verschenen op de pagina voor ondernemende moeders. Neem je daar ook een kijkje, als je hiervoor op de website bent?

Heb je nog vragen of suggesties? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen.

Liefs,

Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *