Goedkoop mondkapje aanschaffen in 2022

goedkoop mondkapje

De mondkapjesplicht is al weer een paar weken afgeschaft, maar op sommige plekken worden deze nog steeds gedragen. Wij delen een aantal tips met onze lezers, zodat je voor weinig geld mondkapjes kunt aanschaffen. Ondanks dat we hopen dat de mondkapjesplicht niet zal terugkeren, blijven we dit artikel regelmatig updaten. Bekijk leuke acties en bespaar geld: koop een goedkoop mondkapje!

Mondkapjes zijn duur!

De prijzen van mondkapjes zijn de laatste maanden ontzettend gestegen. Vanaf de uitbraak van het coronavirus betaalde je ineens tien keer zoveel voor hetzelfde mondkapje. Ik vind het ronduit egoïstisch dat veel bedrijven (en particulieren) op die manier grof geld (willen) verdienen aan een crisis. Gelukkig zijn er alternatieven en kun je nu kiezen voor een goedkoop mondkapje, van dezelfde kwaliteit als de dure varianten!

Goedkoop mondkapje : 50 mondkapjes voor €4,99!

De aanbieding die we onlangs in de mail kregen is leuk en vriendelijk voor de portemonnee! Mondkapjes in meerdere kleuren, 50 stuks voor €4,99. Deze leuke acties willen we onze lezers natuurlijk niet onthouden. Net na de invoering van de plicht om een mondkapje te dragen, stegen de prijzen van deze mondmaskers tot ongekende hoogte. Gelukkig hoef je niet op ieder adres de hoofdprijs te betalen.

goedkoop mondkapje

Goedkoop mondkapje : zolang de voorraad strekt.

Deze aanbieding loopt zolang de voorraad strekt. Wees er dus op tijd bij. De mondkapjes zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart en blauw. Op de website kun je nog meer mondkapjes vinden, maar die zijn een stuk duurder. Deze mondkapjes zijn geschikt voor de publieke binnenruimtes, waar je straks verplicht bent een mondkapje te dragen.

Bespaar jezelf geld en schaf snel 50 mondmaskers / mondkapjes / mondneuskapjes aan voor €9,99! Deze mondkapjes zijn prima om straks in het openbaar te dragen.

Hier kun je de leuke actie vinden

Goedkoop mondkapje bestellen

Mondkapjes kun je tegenwoordig overal kopen in de winkel, maar ook bestellen. Winkels als Kruidvat, Hema, Blokker, Albert Heijn en Jumbo verkopen zowel wegwerp- als wasbare mondkapjes. Toch hanteren deze bedrijven een (te) hoge prijs. Zeeman heeft de laatste weken ook vaak mondneusmaskers aangeboden, maar deze waren al na enkele uren uitverkocht. Logisch, want bij Zeeman betaal je doorgaans niet de hoofdprijs voor producten.

Een run op mondkapjes

Er is een heuse run geweest op mondkapjes in de laatste paar maanden. Dit is niet vreemd, want de mondkapjesplicht dreigde er al een tijdje aan te komen. In de supermarkten visten veel mensen achter het net en waren zij gedwongen om (te) dure mondkapjes aan te schaffen. De meeste schappen waren leeg en de prijzen bleven maar stijgen. Wc-papier hamsteren? Dat werd mondkapjes hamsteren!

Goedkoop mondkapje : zelf een mondkapje maken!

Er zijn ook manieren om zelf mondkapjes te maken. Als je een beetje surft op het internet, kom je talloze mogelijkheden tegen. Ben je niet zo handig of creatief? Kijk dan eens bij je in de buurt. De “MondkapjesMakers” schieten als paddenstoelen uit de grond.

Goedkoop en in een kleurtje

Zelf kiezen we voor de goedkope optie. Vijftig mondkapjes voor vijf euro is natuurlijk niet heel veel geld. Dat er dan ook nog een keuze in kleuren is, maakt het nog leuker. Ga je voor goedkoop en praktisch? Dan raden we je écht aan om even bij deze actie te kijken.

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll naar boven