FarmCamps 2023 – Glamping bij de boer kamperen!

Glamping bij de boer, dat is echt bijzonder! Natuurlijk hebben meerdere boerderijen een kampeerveldje, maar het concept van FarmCamps maakt logeren bij de boer wel erg leuk en luxe! Glamping is tegenwoordig helemaal in! Kinderen kunnen naar hartelust spelen tussen de dieren, terwijl jullie lekker ontspannen. Lees meer over dit unieke concept en ontdek FarmCamps 2023!

>> Bekijk hier alle informatie die je nodig hebt op de website van FarmCamps

Concept van Farmcamps 2023 : Glamping bij de boer

FarmCamps belooft een onvergetelijke belevenis op de boerderij. FarmCamps heeft een paar mooie plekjes in Nederland gevonden en opgenomen in het concept. Glamping bij de boer is natuurlijk voor kinderen geweldig! Er is veel ruimte, er zijn veel dieren, je kunt lekker spelen in de speeltuin en nog veel meer.

Kinderen kunnen op spelenderwijs kennismaken met het leven op een boerderij. Er zijn alleen boerderijen uitgezocht met veel faciliteiten en activiteiten, zodat er ook echt iets te doen is. Wil je de kinderen lekker laten uitrazen, terwijl jullie samen genieten van de rust? Dan is FarmCamps de ideale vakantiebestemming voor de zomervakantie van 2023!

BoerenPaspoort FarmCamps 2023

Wanneer je in gaat checken, krijgen de kinderen een “BoerenPaspoort”. In dit paspoort vind je allerlei leuke opdrachten die zij alleen of samen met de boer uit kunnen voeren. Voor elke opdracht krijgt het kind een stempel en als alle opdrachten afgerond zijn, krijgen zij het BoerenKnecht Diploma!

Tour de Boer bij FarmCamps 2023

Een vakantie bij FarmCamps is niet compleet zonder uitgebreide rondleiding. Bij ieder verblijf hoort een Boeren-rondleiding over het erf. Wat voor werkzaamheden vinden er allemaal plaats op een boerderij? Op welke manier werkt de boer? Hoe ziet de boerderij eruit? Met veel plezier laat de boer (of een van zijn medewerkers) aan jullie zien hoe het allemaal in zijn werk gaat. De Tour de Boer is dan ook een leuk onderdeel van het FarmCamps-concept!

Normaal gesproken kom je niet op ieder plekje van de boerderij. Tijdens deze speciale rondleiding krijg je alle speciale plekjes zien waar je normaal gesproken niet komt. Misschien heeft de boer nog wel een paar bijzondere verhalen over het leven op de boerderij en alle belevenissen!

Verschillende accommodaties FarmCamps 2023

Super de luxe accommodaties? Nee, we gaan kamperen bij de boer! Maar wees gerust: ook dan vertoef je in luxe en in stijl! FarmCamps biedt meerdere, luxe tenten aan. Dit zijn niet zomaar tenten, want verblijven in luxe is een kenmerk van FarmCamps. Kamperen, maar dan net even anders én met meer comfort. Glamping is erg populair onder Nederlanders, Belgen en Duitsers.

Iedere boerderij heeft eigen tenten. Let dus goed op welke tenten op welke boerderij beschikbaar zijn. Op de website van FarmCamps kun je precies zien welke luxe farmtenten je kunt boeken op welke boerderij. Hieronder kun je een overzicht bekijken van alle tensten die Farmcamps te aanbiedt.

Safaritent FarmCamps : De luxe safaritent

Een tent? Zo kun je het bijna niet noemen. Glamping bij de boer wordt wel erg aangenaam in deze luxe safaritent. De tent is ruim, heeft een sfeervolle leefruimte, een keuken met koelkast, Lavazza Espressomachine en koud stromend water. Ook is er een toilet, zodat je niet meer over koud gras heen moet wanneer je wakker wordt.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. In de luxe safaritent van FarmCamps kun je namelijk een kist vol spellen vinden! Dit zorgt gegarandeerd voor heel veel speelplezier! Douchen moet overigens wel in het (verwarmde) sanitairgebouw op de boerderij, wat uiteraard gratis is. Elektriciteit is gewoon aanwezig in de luxe safaritent, dus neem de oplader mee! Er zijn luxe safaritenten voor 4- of 6 personen.

FarmCamps
Bron: FarmCamps

De luxe farmtent

Een luxe farmtent van FarmCamps. Deze tent is luxe, ruim en sfeervol. De grote panorama-ramen maken het geheel af! Het dak is van hout en natuurlijk goed geïsoleerd. Wil je graag weg in de herfst of winter? Dan is dit een prima keus! In de luxe Farmtent kun je met maximaal zes personen gaan kamperen. Heerlijke bedden, een grote keuken, een kachel en een eigen toilet: dat zijn de kenmerken van deze luxe farmtent!

Handig om te weten: ook in deze tent kun je niet douchen. Hiervoor moet je naar het sanitairgebouw op de boerderij.

FarmCamps
Bron: FarmCamps

Luxe ranchtent

De luxe ranchtent is wel erg speciaal. Naast de ranchtent kun je een trailer vinden, waar een bad in zit! Badderen kan dus gewoon bij de tent, zodat je niet naar het sanitairgebouw van de boerderij hoeft. De “Hooi Hooi Badtrailer” is ook bij veel kinderen geliefd, want lekker in bad in een echte trailer is erg leuk!

De luxe ranchtent bevat een ruime, gezellige woonkamer, een keuken met stromend water, een espressomachine, een buitenhaard en een eigen barbecue. Is het lekker weer? Zet dan de barbecue aan en maak er een geweldige avond van!

Deze luxe tent is te huren voor 4- en 6 personen.

FarmCamps
Bron: FarmCamps

Luxe Lodgetent

De Lodgetent is extra luxe, want deze heeft een eigen badkamer! Dat is wel fijn, want niet iedereen houdt ervan om ’s ochtends vroeg naar de douche te moeten lopen. De tent is ruim ingericht, heeft een espressomachine, keuken, hangmat om lekker in te luieren, een romantische buitenhaard en een eigen barbecue. de kinderen kunnen spelen én slapen in ’t Hooihuys!

Ook deze tent is voor maximaal zes personen te huren.

FarmCamps
Bron: FarmCamps

Luxe Barntent

De luxe Barntent heeft een eigen badkamer met een ligbad én een douche. De fijne woonkamer heeft grote panorama-ramen en een grote keuken. In deze keuken zit een vaatwasser én een espressomachine. Vooral de vaatwasser is fijn voor grote gezinnen. Buiten kun je een hangmat, buitenhaard en barbecue vinden. De kinderen slapen op de Hooi Hooi Slaapzolder en de tenst is te huren voor maximaal 6 personen.

Kamperen bij de boer
Bron: FarmCamps.nl

Wil je de tenten van binnen bekijken? Neem dan even een kijkje op de website van FarmCamps. Deze pagina opent in een nieuw venster.

In de keuken bij een FarmCamps boerderij

Heb je altijd al een kijkje in de keuken bij de boer willen nemen? Dan is dit je kans! De herinneringen die je hier op zult doen met de kinderen zullen zij nooit vergeten. Natuurlijk is dit niet het enige, want je kunt ook helpen koeien melken, vla maken, schapen scheren of een ritje maken op de tractor. Een onvergetelijke, avontuurlijke vakantie krijg je zeker bij FarmCamps!

Waar kan ik kamperen bij de boer?

Er zijn meerdere boerderijen te vinden die samenwerken met FarmCamps. Op onderstaand plaatje kun je zien waar de boerderijen ongeveer zijn. Zit er eentje bij jou in de buurt? Ga naar deze pagina van FarmCamps om te bekijken waar de boerderijen precies liggen. Daar vind je eventueel ook de mogelijkheid om prijzen te bekijken en te boeken.

FarmCamps

FarmCamps 2023 en Pony’s

Voor de paardenliefhebber zijn er ook paardenboerderijen. Je mag dan zelf je pony meenemen! Ook kun je bijvoorbeeld rijles volgen, een pony verzorgen, knuffelen met pony’s en wandelen met pony’s. Er zijn ook speciale arrangementen te boeken op één boerderij. Hier kun je zelfs een VIP Pony pakket boeken. Nieuwsgierig?

>> Kijk dan snel hier voor meer informatie

Luxe kamperen bij de boer : FarmCamps 2023

Kamperen in luxe? Dat is glamping bij de boer in een tent van FarmCamps. Glamping is erg populair en dat heeft een reden. Ondanks dat het tenten zijn, heb je het idee van een luxe huisje, maar dan wel met het echte kampeergevoel! De aanwezigheid van een toilet is een groot voordeel, want ’s ochtends vroeg naar een gebouwtje lopen is een van de minder leuke aspecten van kamperen.

De douches en ligbaden bij de luxere tenten van FarmCamps zijn ook een groot pluspunt. Je hebt alles bij de hand en bent niet afhankelijk van de drukte bij het sanitairgebouw. Vooral met kinderen is dit een groot voordeel, want het is niet heel handig om met kinderen en alle benodigdheden naar een sanitairgebouw toe te moeten.

FarmCamps kun je door heel het land vinden, zodat het voor iedereen haalbaar is om de afstand af te leggen. Je kunt kiezen voor een boerderij in de buurt en tóch een vakantiegevoel ervaren! Vind je het niet erg om een stuk te rijden? Dan kies je natuurlijk voor de mooiste gebieden!

Onze mening over FarmCamps 2023

Een vakantie met kinderen is pas ontspannen wanneer zij genoeg te doen hebben. Heeft je kind niets met dieren en boerderijen? Dan is FarmCamps minder geschikt voor jullie. Boerderijen zijn altijd ontspannen, gezellig en rijk aan dieren. Kinderen kunnen op deze boerderijen zoveel doen, dat vervelen er niet bij hoort!

Met een boeking via FarmCamps heb je natuurlijk nog veel meer activiteiten. Kinderen zijn (meestal) gek op kamperen, dieren en lekker veel spelen. Dit maakt het concept van FarmCamps dan ook heel goed. ’s Avonds kan de barbecue aangestoken worden, zodat je als gezin een gezellig momentje hebt op de boerderij!

Dit vind je misschien ook leuk

Nicole
Scroll naar boven