Familieagenda 2024 kopen? Dit zijn de 5 leukste!

Familieagenda 2024

Het is alweer 2023 en dat betekent dat het tijd wordt voor een nieuwe familieagenda 2024! Onlangs deelden we al een uitgebreide lijst met de leukste familieplanners/gezinsplanners, maar ook de familieagenda is razend populair en handig mee te nemen! Bekijk hier de 5 leukste familieagenda’s van 2024!

Wat is een goede familieagenda?

Je kunt tegenwoordig heel veel familieagenda’s kopen in verschillende soorten, kleuren en formaten. Ieder gezin heeft eigen eisen voor wat betreft een familieagenda, dus is er geen specifieke familieagenda op te noemen die perfect is in ieder gezin. Wij hebben een lijst samengesteld met de vijf leukste familieagenda’s!

Bedenk van tevoren wat een familieagenda voor het gezin te bieden moet hebben. Is het belangrijk dat er een jaaroverzicht in staat? Moet er een verjaardagskalender in staan? Moeten er gerechtjes en lijstjes in staan?

1. Homeworktime familieagenda 2024

Deze familieagenda (17x24cm) wordt door ontzettend veel mensen als geweldig beoordeeld. Waarom? De familieagenda heeft heel veel te bieden en de chique kaft en gouden ring geven de agenda een luxe uitstraling! In de agenda vind je checklists, quotes, bewaarmapjes, stickervellen, fotobladen, een liniaal en tabbladen met iedere maand.

Iedere week heeft veel schrijfruimte (ook de weekenden), vakjes boven de dagen voor wat de hele dag van toepassing is, een menuplanner en de schoolvakanties/feestdagen zijn voorgedrukt. Bij iedere maand is een handig overzicht en kun je herinneringen noteren voor belangrijke momenten.

Extra’s: 4 gegevenspagina’s, Bucket list, jaarkalenders, roosters (gym, zwem enzovoort), schoolvakanties, zakgeld aangeven (wel of niet betaald?), grappige uitspraken van kids onthouden, paklijsten voor vakanties en nog veel meer! Kortom: deze agenda zorgt voor heel veel duidelijkheid!

2. Relax Mama Agenda 2024

De Relax Mama familieagenda 2024 is gelukkig teruggekeerd! Vorig jaar was deze gezinsagenda al een groot succes en ook dit jaar zoeken veel mensen naar deze agenda! Er is ruimte voor vijf gezinsleden en planruimte genoeg voor het hele gezin!

Je vindt iedere week plaatjes en leuke tekstjes waar je zeker blij van wordt, maar ook weekplanningen en recepten! Opbeurend grapje nodig? Ook die kun je in de Relax Mama Agenda terugvinden! Om de agenda nog een stukje leuker te maken krijg je er nog eens 100 stickers bij, zodat je hem kunt personaliseren! Losse briefjes? Die stop je in de opbergvakjes en de agenda sluit je gemakkelijk met elastiek.

Let op: deze familieagenda is altijd erg snel uitverkocht!

3. Hobbit familieagenda 2024

Let op: de nieuwste editie is nog niet uit.

Naast geweldige gezinsplanner/familieplanners maakt Hobbit ook heel leuke gezinsagenda’s. Deze agenda is heel praktisch en kun je goed gebruiken wanneer je een druk gezin te leiden hebt. De familieagenda komt in een groot A4 formaat, met een harde cover en een spiraal. Er is in totaal ruimte voor zes personen!

Iedere week is verdeeld over twee pagina’s en de namen kunnen boven in de vakjes gezet worden. Daarnaast is er ook ruimte voor notities en een lijstje waarop je het weekmenu kunt zetten. Dit is een zeer gewaardeerd pluspunt volgens vele klanten! Ook handig: je sluit de agenda door middel van een elastieken band!

4. Hallmark familieagenda 2024 – Marjolein Bastin

De Hallmark familieagenda 2024 is een vrolijke, mooie gezinsagenda. In deze agenda is er ruimte voor vijf gezinsleden, welke ieder hun activiteiten kwijt kunnen voor een hele week. Iedere week neemt twee pagina’s in beslag en de namen van de gezinsleden + activiteiten kunnen gemakkelijk genoteerd worden op iedere week.

Deze familieagenda wordt vaak verkocht, maar let goed op: de prijzen verschillen nogal! Hierboven hebben we de goedkoopste versie voor je geplaatst. Uitverkocht? Dan staat er nog eentje online van een paar euro meer.

5. Pimpelmees familieagenda 2024 Octopus Peach

Deze fantastische familieagenda mogen we zeker niet laten ontbreken op deze lijst met leukste gezinsagenda’s in 2024! Pimpelmees heeft onlangs een familieplanner uitgebracht, maar ook deze familieagenda is schattig! Hij is overigens verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wist je dat dit alweer de derde editie is van de Pimpelmees familieagenda? Let wel op: alle agenda’s en planners van Pimpelmees zijn binnen no-time uitverkocht. Als je er graag eentje wilt aanschaffen, raden we aan om niet te lang te wachten met bestellen!

Deze familieagenda 2024 biedt ruimte aan zes gezinsleden, maar je kunt ook nog eens genoeg to do lijstjes en notities kwijt. De illustraties van Pimpelmees zijn fijn, maar ook de stickers die erbij zitten zorgen ervoor dat je de agenda nog leuker kunt maken!

Beste familieplanner

Doorgaans zijn familieplanners net iets anders opgezet dan familieagenda’s. Wij hebben onlangs een zeer uitgebreide lijst gedeeld met de leukste familieplanners / gezinsplanners voor 2024. In dit overzicht kun je planners bekijken voor grote en minder grote gezinnen, met ieder hun eigen voordelen.

Ook hier kun je gezinsplanner/familieagenda’s/gezinsagenda’s kopen

Natuurlijk kun je op veel meer plekken leuke familieplanners en gezinsagenda’s bestellen. Hieronder hebben we een aantal links voor je geplaatst, zodat je direct op de juiste pagina terechtkomt.

Relevante artikelen

Scroll naar boven