DIAMOND PAINTING PASEN – leukste sets!

Diamond Painting Pasen

Diamond Painting Pasen sets zijn op dit moment erg populair en er zijn heel veel leuke sets verkrijgbaar. Ben je lekker creatief en gek op diamond painting? Dan kun je je hart ophalen! In dit artikel hebben we de leukste setjes voor Pasen op een rijtje gezet, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar de beste setjes. Uiteraard kun je ook weer leuke budget tips bekijken.

Wat is diamond painting?

Diamond painting is de laatste jaren razend populair en je kunt tegenwoordig ook heel veel leuke sets in verschillende thema’s bestellen. Deze hobby wordt ook wel ‘diamantschilderen’ genoemd en dit wordt gedaan door zowel kinderen als volwassenen. 

Je plakt diamantjes/strass-steentjes op een canvas, waardoor er uiteindelijk een afbeelding tevoorschijn komt. Sommige wenskaarten of tekeningen zijn gedeeltelijk te versieren, terwijl andere exemplaren geheel versierd kunnen worden. 

5x leukste Diamond Painting Pasen sets

Als je op zoek bent naar de leukste Diamond Painting Pasen sets, kun je heel goed slagen. Er bestaan uitgebreide knutselpakketjes, stickers en bijvoorbeeld wenskaarten in het thema ‘Pasen’. In dit overzicht kun je 5 x de leukste setjes bekijken, inclusief budget tips.

1. Diamond Painting paaskaarten

Verstuur je graag kaarten rondom de Paasdagen? Dan is deze leuke set met Diamond Painting paaskaarten een heel leuke aanrader! Wat is er leuker dan zelfgemaakte kaarten te versturen? In dit setje zitten in totaal 8 mooie paaskaarten, welke je helemaal zelf kunt maken. De paaskaarten hebben een afmeting van 15×15 centimeter en worden geleverd inclusief enveloppen. In dit pakketje vind je alle diamonds, de wax, een pen en een schudbakje. Kortom: je bent meteen klaar om te starten!

2. Diamond Painting paaskaarten

Dit setje lijkt veel op het bovenstaande setje, maar is net even iets anders. Het is een kwestie van smaak voor welke kaarten je kiest en dit setje is net even iets goedkoper dan het andere paaskaarten-setje. Als je voor dit pakketje kiest, kun je de kaarten (gedeeltelijk) bewerken met mooie, ronde steentjes. In het pakket vind je enveloppen, ronde steentje, een gum, een pen en een bakje. Ook deze kaarten zijn 15×15 centimeter.

3. Diamond Painting Pasen – stickers

Wil je net dat beetje extra glitter en glamour aan de paastafel? Dan kun je hem versieren met mooie paasstickers, versierd met glinsterende steentjes. Tip: als je bij deze aanbieder meerdere setjes aanschaft, worden de setjes goedkoper. Het setje met paasstickers is erg leuk voor kinderen vanaf 3 jaar, maar je kunt deze stickers als volwassene ook versieren. In de set zitten 6 stickers, diamantjes en een bevestigingstool.

4. Knutselset Diamond Painting Pasen

Naast de stickers en wenskaarten voor de Paasdagen kun je ook kiezen voor leuke knutselpakketjes, zoals je hierboven ziet. Wil je graag net even iets anders? Dan is dit een leuke tip! In het pakket zitten 9 stickers die gevuld kunnen worden met de diamantjes en in totaal zijn er 13 verschillende kleuren aan diamantjes.

Verder vind je de volgende items in het pakketje: bakje voor het scheiden van de diamanten, was, applicator voor het aanbrengen van de diamantjes. De stickers hebben allemaal een ander formaat, dat varieert tussen de 2,8×3,7 tot 8,7×9 centimeter. Je kunt dit knutselpakket gebruiken om de paaltafel te versieren, maar je kunt er ook mooie kaarten meemaken.

5. Kraskaarten & Diamond Painting Pasen

Op scholen en kinderdagverblijven wordt vaak geknutseld rondom de Paasdagen en dat is dit jaar niet anders. Vind je kindje dit geweldig en wilt hij/zij dit thuis ook doen? Dan kun je kiezen voor een leuk pakketje met knutselspulletjes, zoals hierboven. Tip: soms zijn deze setjes ook bij winkels als Action verkrijgbaar voor minder geld.

Het activiteitenblok kan je kind gebruiken om lekker te krassen en in totaal zitten er 12 kraskaarten en 12 magic sheets in. Let wel op, want er zit geen potlood bij. De diamond painting pasen set bestaat uit 5 vellen met 1300 diamantjes om de vellen te versieren. Met dit setje is je kindje wel even zoet en kan hij/zij heel mooie creaties maken.

Diamond painting goedkoop bestellen

Hierboven heb je de leukste en meest populaire diamond painting sets voor Pasen kunnen bekijken, maar er zijn natuurlijk nog tientallen andere sets verkrijgbaar. Op Amazon.nl kun je vaak goedkope setjes bestellen, die net even anders zijn dan andere setjes. Als je graag betaalbare diamond painting sets wilt aanschaffen, raden we je zeker aan om op deze pagina van Amazon.nl te kijken.

Andere leuke Paasknutsel

Als je kindje op het kinderdagverblijf of al op de basisschool zit, zul je merken dat er veel aandacht gaat naar Pasen en knutselen. Veel kinderen vinden dit erg leuk en knutselen thuis het liefst lekker door! Gelukkig kun je ook voor thuis heel veel leuke knutselsetjes vinden online, zodat je kind zich urenlang kan vermaken en de mooiste creaties kan maken.

Relevante artikelen

Van Pasen tot Kerst en van Sinterklaas tot Moederdag: op Mamagroeit.nl besteden we veel aandacht aan speciale feestdagen. Hieronder kun je een aantal links naar populaire artikelen op onze website vinden.

Scroll naar boven