Babyspullen 2022 : 10 tips in november

Het is alweer tijd voor de grappige en (soms) praktische lijst met baby- en kinderspullen van november. Deze keer kun je onder andere een infrarood thermometer en een erg handige speelgoed opberger vinden. Bekijk snel de nieuwste lijst van november!

Praktische en grappige babyspullen!

Zo nu en dan delen we een lijstje met grappige en praktische babyspullen. In dit artikel kun je verschillende handige babyproducten vinden en zien waar je deze kunt bestellen! Uiteraard kun je ook een aantal budget tips vinden! Bekijk hieronder de leukste babyspullen!

Infrarood thermometer

babyspullen

De infrarood thermometer is aan te schaffen via AliExpress en komt (doorgaans) na ongeveer 2,5 week aan in Nederland. De grote vraag: werkt hij echt? Ja, hij werkt echt. De infrarood thermometer meet nauwkeurig de temperatuur en is gemakkelijk af te lezen. Deze thermometers worden in Nederland voor het tienvoudige verkocht!

De thermometer kan overigens voor meerdere doeleinden gebruikt worden, zoals je op onderstaande foto kunt zien. Via de onderstaande link kun je meer informatie lezen.

Bekijk hem hier en bestel hem voor nog geen €7,00!

Newborn dekentje / wrapper

Te schattig om niet te plaatsen in deze lijst, de wrapper voor de koude dagen. Deze wrapper is 100 centimeter en groot genoeg voor de eerste maanden van je kindje. Ook leuk: je kunt hem in meerdere kleuren aanschaffen, dus je hoeft niet perse voor wit te kiezen. De wrapper wordt aanbevolen voor kinderen van nul tot en met zes maanden.

Bekijk hier alle kleurtjes

Haarbandjes

tandenpoetsen baby

Haarbandjes zijn altijd een leuk accessoire voor de kleine meisjes. Wanneer je online op zoek gaat naar bijzondere haarbandjes, kom je al snel terecht bij AliExpress. Meestal gaan de haarbandjes per “Lots”, oftewel: je moet een grote hoeveelheid kopen. Een voordeel is dan wel dat je voorlopig genoeg haarbandjes hebt of je kunt de overblijvende haarbanden aan je vriendinnen doneren.

Er zijn elf verschillende kleuren verkrijgbaar en je betaalt geen verzendkosten naar Nederland. Bij Wish zijn deze haarbandjes ook verkrijgbaar. Daar betaal je zo’n €3,00 per stuk, zonder eventuele verzendkosten.

Bekijk hier andere haarbanden op AliExpress

Speelgoed organiser

Een speelgoed organiser kan goed van pas komen wanneer je kinderen hebt. Deze opvouwbare organiser zorgt ervoor dat je speelgoed heel snel en gemakkelijk op kunt ruimen. Je kunt momenteel verschillende opvouwbare opbergers aanschaffen, in verschillende kleuren en designs. Let op: er zit soms best een groot prijsverschil tussen de organiser.

De opberger kun je hier vinden voor ongeveer €14,00. Er worden meerdere kleuren aangeboden.

Storm Pooper rompertjes

Rompers met grappige teksten, ze blijven altijd leuk. Zeker tijdens de feestdagen is het leuk om dit soort rompertjes cadeau te doen aan zwangere vrouwen of ouders met baby’s. De Storm Pooper romper komt vaker voorbij en we besloten hem op deze lijst te plaatsen. De romper is in meerdere kleuren te bestellen en je betaalt ongeveer €5,00 inclusief verzendkosten. Een leuke prijs voor een cadeautje, maar je kunt hem natuurlijk ook voor je eigen kindje kopen!

Bekijk de rompers hier

Multifunctionele tas

Deze multifunctionele tas is een musthave voor iedere ouder die vaak op pad gaat met zijn of haar kindje. Het is een luiertas, verschoonmatje en babybedje in één! Het vak voorin de tas is speciaal geschikt voor een flesje en bevat een stukje aluminiumfolie. De tas is overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat hij altijd bij je stijl past.

De tas kun je hier bekijken. Er worden nog veel meer soorten tassen aangeboden, maar het principe is hetzelfde. Als je hier klikt, kom je bij de tassen die het meest goedkoop zijn. Voor €17,00 heb je hem in huis, inclusief verzendkosten. Let op: in Nederland wordt deze tas ook verkocht, maar dan voor absurd hoge bedragen.

Veilig voet- en handafdrukjes maken!

Wil je graag een canvas maken met de hand- en voetafdrukjes van je kindje, als cadeautje voor bijvoorbeeld opa of oma? Wellicht weet je dan al dat echte verf niet zo handig is met een jong kindje. Ten eerste worden de afdrukken niet erg mooi en je kindje zit helemaal onder de verf.

Wil je op een veilige manier afdrukjes maken, zonder te kliederen met verf? Gebruik dan dit handige product! Je kunt meerdere kleuren aanschaffen!

Bekijk ze hier voor ongeveer €2,00!

Verzorgingskoffertje

Dit handige koffertje / tasje in jammer genoeg alleen verkrijgbaar in roze en blauw en heeft aan de achterkant nog een print. In dit koffertje vind je een kam, een borstel en nog andere spulletjes voor een manicure. Nageltjes knippen en vijlen is vanaf nu heel snel en makkelijk gedaan!

Dit zit er nog meer in: thermometer, neuspeertje, badthermometer, vingertandenborstel, badthermometer en nog wat kleine dingetjes.

Bekijk de sets hier op AliExpress.

Dierenbadjas

Een badjas met een dier erop blijft erg leuk. Op dit moment kun je verschillende badjasjes aanschaffen, waaronder het badjasje die je hieronder op de foto ziet.

De badjassen zijn verkrijgbaar tot de leeftijd van 4-5 jaar. Voor ongeveer €5,00 inclusief verzendkosten heb je hem in huis.

Bekijk de badjassen hier.

Gebreide wintermuts

Gebreide wintermutsjes, superschattig! De onderstaande mutsjes met rendieroortjes kun je aanschaffen voor nog geen €4,00! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de omtrek van de muts is 50/52 centimeter. Bekijk de mutsjes hier.

Dit vind je misschien ook leuk

Complete babyuitzet lijst | wat heb je echt nodig?
15x de leukste kinderboeken tot 6 jaar
Beste borstkolf: dit zijn de beste kolfapparaten!

Scroll naar boven