Babyspullen : 10 tips in oktober

Babyspullen 2020

Laatste update 22/08/2023 by Nicole

Alweer een nieuwe lijst met praktische en/of grappige babyspullen. Van grappige fopspeen tot een urinoir voor jongens! Ook de leuke dinosaurus onesie mag natuurlijk niet ontbreken. Bekijk snel alle items op de lijst!

De Dinosaurus Onesie

Deze onesie is geweldig. Voor zowel pasgeboren baby’s als voor peuters. De maten lopen tot en met 18 maanden. Na wat research kwam ik erachter dat de prijzen erg verschillen. Dropshippers verkopen deze onesies voor ongeveer €20,00. Koop je hem bij Wish? Dan betaal je maar €4,00. Ook bij AliExpress is de onesie te koop, je betaalt dan ongeveer €8,00.

Wil je de onesie bestellen bij Wish? Klik dan hier. Gebruik bij het afrekenen deze code: JKJPGVY. Je krijgt dan nog een leuke korting van €5! Mijn ervaringen met Wish zijn goed. Bijna alle bestellingen die ik heb gedaan zijn aangekomen. De bestelling die niet aankwam, heb ik direct teruggestort gekregen. Je hebt dus kopersgarantie.

Urinoir voor kinderen

Ja, het bestaat echt. Of ik zoiets ooit aan zou schaffen? Vast wel, als ik een zoon zou hebben gehad. Dit is natuurlijk alleen geschikt voor jongens. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar. En ook bij dit grappige “potje” variëren de prijzen enorm. De meest goedkope heb ik bij Wish kunnen vinden voor €2,00. Klik hier om het urinoir te bekijken. Vergeet ook niet de actiecode te gebruiken, zodat je de €5,00 korting niet misloopt. Code: J K J P G V Y.

Wil je dit potje snel in huis hebben? Dan kun je hem ook aanschaffen bij BOL.com. Je betaalt uiteraard wel een stuk meer, maar dan heb je hem wel veel eerder in huis. Klik hier om hem bij BOL.com te bekijken.

De baby-mop!

Wie dit heeft uitgevonden? Ik heb geen idee. Dit is natuurlijk geen dagelijkse outfit, maar grappig is hij wel! Omdat baby’s vaak lekker over de grond schuiven, kun je hem/haar net zo goed een “dweilpakje” aangeven. Dat is vast wat de uitvinder van dit pakje dacht.

Op de een of andere manier moet het vaak aangeschaft worden, want je vindt deze pakjes in allerlei kleuren en designs. Zou ik het kopen? Misschien als grapje, maar erg praktisch is het niet 😉 Koop je hem bij Wish? Dan ben je rond de €16,00 kwijt. Bij AliExpress kun je hem scoren vanaf ongeveer €11,50.

Winterdekens

Het is inmiddels alweer herfst en de winter komt er ook weer aan. De temperaturen dalen en we hebben dekens nodig. Ik heb deze leuke, warme dekens gevonden op AliExpress. Er zijn overigens talloze dekens te koop. In Nederland betaal je al snel €40,00 – €70,00 voor dit soort dekens. Je kunt de dekens hier vinden, voor ongeveer €13,50.

Badthermometer schildpad

Deze schildpad thermometer blijft gewoon lekker drijven. Vind je hem leuk? Let dan even op de prijzen. Via deze link koop je hem voor nog geen €17,00, maar ze worden ook voor ruim €100 verkocht!

De thermometer bevat een klok, timer en een thermometer. Hij gaat knipperen en piepen wanneer het water te warm of te koud is. De temperatuur kun je aflezen in Celsius of Fahrenheit.

Kangobaby Infinity sjaaltjes

Wanneer je een baby hebt die veel kwijlt, zijn deze slabbetjes een uitkomst. Tegenwoordig hoef je het niet meer te doen met saaie slabbetjes die er niet leuk uitzien. Deze (kwijl)sjaaltjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn verkrijgbaar in meerdere kleurtjes. Koop ze hier voor ongeveer €7,00 (per 4).

Wil je liever slabbetjes in Nederland kopen en deze snel in huis hebben? Op BOL.com bestel je er zes voor ongeveer €20,00. Dit zijn wel andere kleuren.

Koninklijk Potje Fisher Price

Dit potje kun je gebruiken tijdens de zindelijkheidstraining, maar later ook als krukje. Eerst gebruik je het potje als oefenpotje, later als toiletverkleiner en daarna als opstapkrukje. Zo kan jouw kindje makkelijk bij het toilet komen. Wat ook leuk is: het kind hoort een melodietje wanneer er een plasje wordt gedaan. Er zijn vier verschillende melodietjes. Het potje is makkelijk schoon te maken en geschikt voor kindjes vanaf twee jaar. Verder zit er een anti-sliplaag op de pootjes, zodat het potje niet makkelijk verschuift.

Baby Kniebeschermers

kniebeschermers

Veel mensen vinden het onzin, maar ik vind het een uitkomst. Baby’s die net gaan kruipen hebben vaak kapotte knietjes. Met deze beschermers voorkom je dit! De reviews zijn veelbelovend. Er zijn veel verschillende kniebeschermers te vinden, maar de leukste vond ik voor €2,00 (per 3 paar) op Wish. Klik hier om ze te bekijken en vergeet de kortingscode niet in te vullen. Code: JKJPGVY (€5,00 korting)

Grappige fopspenen

grappige speen

Natuurlijk zijn dit soort dingen totaal overbodig, maar het levert wel leuke foto’s op. Er zijn meerdere, grappige fopspenen te vinden op internet. Snorren, dikke lippen, dierenfiguren. Voor een paar cent kun je er al eentje bestellen. Klik hier om een paar spenen te bekijken. De spenen zijn gemaakt van siliconen.

Baby kostuums

kostuum

Ook al worden er dit jaar niet veel feestjes gevierd, het is altijd leuk om een grappig kostuum aan te trekken. Voor baby’s hebben de verkopers op AliExpress weer leuk uitgepakt! Er zijn meerdere, leuke en grappige kostuums te koop. Hieronder zie je een kleine greep uit de collectie.

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll naar boven