Alli Ekspres of Ali Express | veel voor weinig

Alli Ekspres

Wist je dat er per maand miljoenen mensen op zoek zijn naar Alli Ekspres? Al deze mensen bedoelen natuurlijk de populaire webshop Ali Express, waar je goedkoop kunt shoppen. Wanneer je alvast wilt inslaan voor de feestdagen in 2022, is dit hét moment om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau. De levertijden zijn doorgaans een stuk langer!

Alli Ekspres of Ali Express

Alli Ekspres, ken je dat? Die vraag werd ons onlangs gesteld. We moesten even over het antwoord nadenken, maar toen viel het kwartje toch echt. Alli Ekspres is natuurlijk gewoon Ali Express: de webshop waar je ongeveer alles kunt kopen wat je zoekt. Bedenk iets, tik het in en de kans is 99% dat je het zult vinden op deze website.

Drukte en bezorging

Wie een stuk minder wilt betalen voor zijn producten, moet ook een tijdje langer wachten. Bestel je bij Ali Express, dan moet je een aantal weken wachten op je pakketje. De meeste producten komen rechtstreeks uit China en de verzending kost vaak bijna niets. De keerzijde hiervan is dat je vaak een paar weken moet wachten op de levering van de gekochte producten.

Op dit moment ben je nog ruim op tijd om cadeautjes en andere producten in te slaan voor de decembermaand. Met een paar weken levertijd zou je nog steeds safe zitten, dus sla je slag!

Alli Ekspres is leuk!

Ben je de standaard Nederlandse kledingcollecties zat, maar wil je ook weer niet honderden euro’s betalen aan merkkleding? Neem dan eens een kijkje op de website van Ali Express. Van babykleding tot aan positiekleding, je kunt het hier allemaal vinden. En dan vaak ook nog eens voor een prikkie, leuk toch?

Babyspeelgoed, wintermutsen of een dikke winterjas kopen? Die zijn natuurlijk ook verkrijgbaar. De collectie is erg groot, omdat er talloze webshops zijn die via Ali Express hun producten aanbieden.

Zomerkleding inslaan

Wie denkt er op dit moment aan zomerkleding? Niemand. Tenzij je natuurlijk een vakantie naar een warm land op de planning hebt staan, maar die kans is momenteel (gezien het coronavirus) ook heel klein.

Lees ook  Slabber met mouwen : 14x beste slabbetjes met mouwen

Toch is er genoeg aan zomerkleding beschikbaar op dit moment. Leuk voordeel: momenteel betaal je véél minder voor de zomerkleding, omdat niemand het koopt. Sla dus je slag en koop de leukste zomerjassen, sandalen of babyslaapzakjes nu!

Een paar Alli Ekspres tips!

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met alle handige producten van Alli Ekspres. Skipakken voor baby’s en oudere kinderen, warme sokken enzovoort.

Let wel op! Er worden op deze website ook duurdere producten verkocht, zoals mobiele telefoons, camera’s, beamers en smartwatches. Niet alle aanbieders zijn even betrouwbaar. Een miskoop doe je nooit, want je hebt ten alle tijden de bescherming van Ali Express. Gaat er iets mis, is er iets kapot of ontvang je geen product(en)? Dan kun je een dispuut openen, zodat jij jouw geld terug kunt ontvangen.

Tips bij het kopen van duurdere producten:

  • Lees áltijd de reviews! Betrouwbare verkopers hebben tientallen/honderden positieve recensies/reviews.
  • Denk aan de kosten die je nog moet betalen, wanneer jouw product ingevoerd moet worden. In juli 2021 zijn de BTW regels veranderd, waardoor je waarschijnlijk iets meer moet betalen onder de streep.

Kortingscodes Alli Ekspres

Wanneer er kortingscodes beschikbaar zijn, geeft Ali Express dit direct aan op de website. Je kunt ook kortingscodes verdienen wanneer je aankopen doet. Blijf op de hoogte en schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief. Op die manier krijg je het laatste nieuws en de laatste kortingscodes via de mail binnen.

Lees ook: