AliExpress kerstkleding | Wees op tijd

AliExpress kerstkleding

De kerstdagen zijn alweer even voorbij. In 2020 verliepen deze dagen heel anders dan normaal, in verband met het coronavirus. Natuurlijk blijft het leuk om kerstkleding te dragen, ondanks dat er geen grootse feesten worden gegeven. Waar kun je beter terecht dan bij AliExpress? Bekijk hier de leukste kerstkleding tips voor december 2021!


Update AliExpress kerstkleding

Afgelopen maanden was er nagenoeg geen kerstkleding op AliExpress verkrijgbaar, maar dat is nu helemaal anders! De meeste items zijn weer volop verkrijgbaar in verschillende maten. De nieuwe winter- en kerstcollectie zal komende weken nog meer uitgebreid worden, dus houd het zeker in de gaten!

Houd rekening met de levertijden! Wanneer je een bestelling plaatst op AliExpress, moet je enkele weken wachten totdat je pakje door de brievenbus valt. Bestel ruim op tijd wanneer je de items nodig hebt voor de feestdagen in 2021.

BTW betalen vanaf 1 juli 2021 op producten van AliExpress

Vanaf 1 juli 2021 moeten Nederlanders BTW gaan betalen op alle producten die zij buiten Europa aanschaffen. Jammer genoeg geldt dit dus ook voor AliExpress producten! Voor de meeste producten ga je 21% belasting betalen + de inklaringskosten. Eerder moesten er extra kosten voor bestellingen boven de €22 betaald worden, maar dit geldt vanaf 1 juli ook voor producten onder de €22,00.

Het is nog niet duidelijk of ieder pakket gecontroleerd zal gaan worden. Heb je al een pakketje besteld en komt deze aan na 1 juli? Dan moet er BTW betaald worden over de gekochte goederen. Het is ook nog onduidelijk hoe AliExpress hier in de toekomst mee aan de slag gaat. Sommige webshops, zoals SHEIN, berekenen de BTW al door in de prijzen.

Update: inmiddels is duidelijk geworden dat de BTW (VAT in het Engels) doorberekend wordt. Geen zorgen!

AliExpress Kerstkleding

Wie slim is, koopt kleding voor speciale thema’s goedkoop bij AliExpress. Een groot nadeel: je weet nooit wanneer je bestellingen aan komen. Het is dus erg verstandig om nu al op zoek te gaan naar kerstkleding. Op die manier weet je zeker dat de kleding op tijd in huis is. Veel mensen bestellen last minute, waardoor de kleding uiteindelijk te laat komt.

Onderstaande lijst bevat kledingstukken speciaal voor tijdens de kerstdagen. Natuurlijk is er nog veel meer kleding te vinden die geschikt is voor tijdens de feestdagen. Toch vond ik het leuk om een lijstje samen te stellen met een paar leuke kleertjes voor onze kleintjes!

Little Miss Christmas | Thanksgiving

Dit jurkje is echt super schattig! Het setje bestaat uit een rokje en een romper. Voor ongeveer €8 ben je klaar voor de kerstdagen! Dit is inclusief verzendkosten.

AliExpress kerstkleding

Kerstjurkje meisjes

Onderstaand jurkje is ook echt leuk! Het is wel jammer dat de strikjes en maillot niet bij de set horen. Het gaat dus alleen om het jurkje. De sokjes kun je hier los kopen. Het jurkje is verkrijgbaar tot en met maat 4 jaar. Voor €8,50 euro inclusief verzending ben je de eigenaar van dit jurkje. Klik hier om het jurkje te bekijken.

AliExpress kerstkleding

Jumpsuit voor jongen of meisje

Voor de allerkleinsten zijn er leuke jumpsuits verkrijgbaar. Het setje bestaat uit de jumpsuit en het mutsje. De maten lopen tot 24 maanden en de jumpsuit is gemaakt van katoen. Voor nog geen €5,00 inclusief verzendkosten kun je hem kopen. Bekijk hem hier!

AliExpress kerstkleding

Newborn kerstsetje

Eerste kerstmis voor de baby? Dit leuke setje bestaat uit een romper met lange mouwen, een broekje en een muts. De set is te bestellen tot maat 18-24 maanden en kost in totaal ongeveer €9,00. Hier kun je het setje bekijken.

Setje eerste kerstmis baby 2021

Boxpakje Merry Christmas

Dit boxpakje is verkrijgbaar tot en met maat 100cm. Met de handige drukknoopjes aan de onderkant is het verschonen erg gemakkelijk. Voor ongeveer €7,50 euro inclusief verzenden is hij van jou. Bekijk het boxpakje hier.

AliExpress kerstkleding

First Christmas kledingset

Dit leuke setje bestaat uit een romper met lange mouwen, een rokje en een haarband met strik. Jammer genoeg gaat dit geweldige setje tot en met 90cm (maat 86). Voor iets meer dan €7,- inclusief verzenden is hij van jou. Bekijk het setje hier.

AliExpress kerstkleding

Kerstmanpakje AliExpress Kerstkleding

Voor de kleintjes tot 18 maanden zijn er meerdere leuke kerstpakjes te koop. Voor ongeveer €8,00 kun je dit pakje kopen. Wil je meer designs zien? Kijk dan hier.

AliExpress kerstkleding

Santa Baby AliExpress Kerstkleding

Een romper, een broekje en een strik. Te bestellen voor nog geen €5,00 inclusief verzendkosten. Het setje is verkrijgbaar tot en met maat 24 maanden. Bekijk het setje hier!

Schattig setje santa baby

Boxpakje AliExpress Kerstkleding

De kerstsfeer in bed brengen? Dan is dit leuke boxpakje ideaal! Voor nog geen €7,50 euro inclusief verzendkosten kun je hem bestellen. De maten lopen tot 12 maanden. Je vindt het setje hier.

Boxpakje kerstmis

Jurkje met glitter!

Dit setje lijkt veel op een van de setjes hierboven. Toch zit er verschil in! Veel goud! Dus ben jij fan van glitters? Dan is dit setje iets voor jou. Het setje is te bestellen tot en met maat 18 maanden en kost ongeveer €8,50 inclusief verzendkosten. Bekijk hem hier!

AliExpress kerstkleding

Boxpakjes | pyjama’s

Stoere pakjes voor de boys! Of de stoere girls natuurlijk. Maten lopen tot 18 maanden en je betaalt nog geen €7,- inclusief verzendkosten! Wil je hem op tijd binnen krijgen? Bestel hem dan snel.

Kerstboxpakjes met hert

Papa, Mama, Baby T-Shirts

Deze T-shirts zijn te vinden in meerdere designs en kleuren. Ook zijn er shirts met korte mouwen te vinden. Voor ongeveer €8,50 (per stuk) kun je de shirts hier bestellen. De shirts met korte mouwen zijn goedkoper.

Setje kerstkleding gezin 2021

Romperjurkje

Dit lieve setje komt samen met de haarband. Verkrijgbaar tot en met maat 24 maanden, voor ongeveer €5,50 inclusief verzenden. Bekijk het setje hier.

Romperjurkje

Romper, broekje en muts AliExpress Kerstkleding

Dit setje is verkrijgbaar tot en met maat 12 maanden. De romper, het broekje en het mutsje vormen één set. Bestellen kan voor ongeveer €6,00.

AliExpress kerstkleding

Pyjama setjes

Deze leuke setjes bestaan beiden uit een shirt, een broek en een muts. De maten lopen tot 18 maanden. Voor nog geen €6,50 euro kun je dit setje bestellen. Deze setjes zijn natuurlijk ook dagelijks te dragen. Zeker voor de kleinsten onder ons!

AliExpress kerstkleding

Lees ook: