Ali Express kerstkleding | Wees op tijd

AliExpress kerstkleding

Als de kerstdagen naderen, gaan veel mensen op zoek naar de leukste kerstkleding. Wist je dat je bij Ali Express heel veel leuke, betaalbare kerstkleding kunt vinden? Ali Express is leuk én betaalbaar! In dit artikel kun je leuke Ali Express kerstkleding vinden, maar de collectie wordt voortdurend bijgewerkt. Bekijk hier de allerleukste items voor Kerst 2023!

Tip: Kerst pyjama gezin 2023

Wist je dat we een uitgebreid artikel hebben geschreven waarin je de leukste kerst pyjama’s voor het hele gezin kunt vinden? Als je nog op zoek bent naar de leukste kerstpyjama’s, raden we je zeker aan om ons populaire artikel te lezen over de leukste kerst pyjama’s voor gezinnen en koppels!

Update AliExpress kerstkleding

De kerstdagen zijn voorbij en dat betekent dat het aanbod qua kerstkleding / feestkleding een stuk kariger is. De meeste kerstkleding wordt rond juni toegevoegd aan de webshop, net als de wintercollectie. Sommige items zijn het hele jaar door verkrijgbaar en dan ook een stuk goedkoper.

Houd rekening met de levertijden! Wanneer je een bestelling plaatst op Ali Express, moet je enkele weken wachten totdat je pakje door de brievenbus valt. Bestel ruim op tijd wanneer je de items nodig hebt voor de feestdagen in 2023.

Ali Express Kerstkleding

Wie slim is, koopt kleding voor speciale thema’s goedkoop bij Ali Express. Let wel op, want er is een groot nadeel: je weet nooit wanneer de bestelling aan zal komen. Het is dus heel verstandig om vroeg in het jaar op zoek te gaan naar de mooiste Ali Express kerstkleding, zodat je zeker weet dat de kleding op tijd in huis is. Veel mensen bestellen last minute, waardoor de kleding uiteindelijk te laat komt.

In de onderstaande lijst kun je de leukste kledingstukken voor tijdens de kerstdagen bekijken. Natuurlijk is er nog veel meer kleding te vinden die geschikt is voor tijdens de feestdagen! Sla ook zeker ons artikel met de leukste kerst pyjama’s voor het hele gezin niet over!

Jumpsuit voor jongen of meisje

Voor de allerkleinsten zijn er leuke jumpsuits verkrijgbaar. Het setje bestaat uit de jumpsuit en het mutsje. De maten lopen tot 24 maanden en de jumpsuit is gemaakt van katoen. Voor nog geen €5,00 inclusief verzendkosten kun je hem kopen. Bekijk hem hier bij Ali Express!

Ali Express kerstkleding

Newborn kerstsetje

Eerste kerstmis voor de baby? Dit leuke setje bestaat uit een romper met lange mouwen, een broekje en een muts. De set is te bestellen tot maat 18-24 maanden en kost in totaal ongeveer €9,00. Op deze pagina van Ali Express kun je het setje bekijken.

Setje eerste kerstmis baby 2022

Boxpakje Merry Christmas

Dit boxpakje is verkrijgbaar tot en met maat 100cm. Met de handige drukknoopjes aan de onderkant is het verschonen erg gemakkelijk. Voor ongeveer €7,50 euro inclusief verzenden is hij van jou. Bekijk het boxpakje hier bij Ali Express.

Ali Express kerstkleding

First Christmas kledingset : Ali Express kerstkleding

Dit leuke setje bestaat uit een romper met lange mouwen, een rokje en een haarband met strik. Jammer genoeg gaat dit geweldige setje tot en met 90cm (maat 86). Voor iets meer dan €7,- inclusief verzenden is hij van jou. Bekijk het setje hier bij Ali Express.

Ali Express kerstkleding

Kerstmanpakje Ali Express Kerstkleding

Voor de kleintjes tot 18 maanden zijn er meerdere leuke kerstpakjes te koop. Voor ongeveer €8,00 kun je dit pakje kopen. Wil je meer designs zien? Kijk dan hier bij Ali Express.

Ali Express kerstkleding

Santa Baby Ali Express Kerstkleding

Een romper, een broekje en een strik. Te bestellen voor nog geen €5,00 inclusief verzendkosten. Het setje is verkrijgbaar tot en met maat 24 maanden. Bekijk het setje hier bij Ali Express!

Schattig setje santa baby

Boxpakje Ali Express Kerstkleding

De kerstsfeer in bed brengen? Dan is dit leuke boxpakje ideaal! Voor nog geen €7,50 euro inclusief verzendkosten kun je hem bestellen. De maten lopen tot 12 maanden. Je vindt het setje hier bij Ali Express.

Boxpakje kerstmis

Jurkje met glitter!

Dit setje lijkt veel op een van de setjes hierboven. Toch zit er verschil in! Veel goud! Dus ben jij fan van glitters? Dan is dit setje iets voor jou. Het setje is te bestellen tot en met maat 18 maanden en kost ongeveer €8,50 inclusief verzendkosten. Bekijk hem hier bij Ali Express!

AliExpress kerstkleding

Boxpakjes – pyjama’s – Ali Express kerstkleding

Stoere pakjes voor de boys! Of de stoere girls natuurlijk. Maten lopen tot 18 maanden en je betaalt nog geen €7,- inclusief verzendkosten! Wil je hem op tijd binnen krijgen? Bestel hem dan snel bij Ali Express.

Kerstboxpakjes met hert

Papa, Mama, Baby T-Shirts

Deze T-shirts zijn te vinden in meerdere designs en kleuren. Ook zijn er shirts met korte mouwen te vinden. Voor ongeveer €8,50 (per stuk) kun je de shirts hier bestellen. De shirts met korte mouwen (Ali Express) zijn goedkoper.

Setje kerstkleding gezin 2022

Romperjurkje

Dit lieve setje komt samen met de haarband. Verkrijgbaar tot en met maat 24 maanden, voor ongeveer €5,50 inclusief verzenden. Bekijk het setje hier bij Ali Express.

Romperjurkje

Romper, broekje en muts Ali Express Kerstkleding

Dit setje is verkrijgbaar tot en met maat 12 maanden. De romper, het broekje en het mutsje vormen één set. Bestellen (Ali Express) kan voor ongeveer €6,00.

Ali Express kerstkleding

Pyjama setjes

Deze leuke setjes bestaan beiden uit een shirt, een broek en een muts. De maten lopen tot 18 maanden. Voor nog geen €6,50 euro kun je dit setje bestellen op Ali Express.com. Deze setjes zijn natuurlijk ook dagelijks te dragen. Zeker voor de kleinsten onder ons!

Ali Express kerstkleding

Relevante artikelen

Scroll naar boven