Action webshop : eindelijk een Action webwinkel!

Action webshop

YES! Ben jij ook gek op de gave deals van Action, maar ben je in de winkel vaak te laat? Dan hebben we heel goed nieuws voor je! Action heeft nu een webshop, waar je elke dinsdag om 12 uur nieuwe deals kunt scoren! Van houten speelgoedkeuken tot een opblaasbare jacuzzi: in de Action webshop vind je de leukste, betaalbare deals! Lees meer informatie en tips in dit artikel!

Heeft Action een webshop?

Dit is waarschijnlijk één van de meest gestelde vragen tijdens de lockdown in Nederland. Action is een ontzettend geliefde winkel voor huis-tuin- en keukenspulletjes, maar je kunt hier voor zo ongeveer alles terecht. Veel mensen vroegen zich in december 2020 dan ook af waarom Action nog geen webshop had. Goed nieuws! Action heeft nu wél een webshop!

Een klein nadeel: het werkt allemaal net even anders dan in andere webshops. Iedere dinsdag om 12 uur voegt Action nieuwe, leuke deals toe aan de webshop. Denk aan een opblaasbare jacuzzi, een houten speelkeuken en andere leuke hebbedingetjes. Wil je graag gaan shoppen voor knutselspullen of feestartikelen? Dan moeten we je teleurstellen. Het aanbod dat om 12 uur op dinsdag wordt toegevoegd, is het enige dat je online kunt bestellen.

Maar er is hoop! Hopelijk krijgt Action snel de smaak te pakken en zien ze de grote voordelen van online shoppen heel snel! De echte Action-fan wilt natuurlijk ook online zijn betaalbare handdoeken, washandjes, schoonmaakspullen en knutselspullen bestellen in de Action webshop! Let op: Action voegt wel regelmatig leuke sets met handdoeken in zeer goede kwaliteit toe!

Wat kun je kopen in de Action webshop?

Zoals we al schreven worden er iedere week nieuwe deals toegevoegd aan de Action webshop. Iedere week kun je kiezen uit andere spulletjes, dus het is steeds weer een verrassing wat je online kunt bestellen. En dat natuurlijk wel tegen de leuke Action prijzen die je gewend bent!

Afgelopen week kon je terecht voor onder andere: een luxe rugzak met laptopvak, een bladblazer, Mini Matters houten keuken voor kinderen, een Studio Home vloerlamp, Thule rugzakken, XXL-packs Ariel waspods (super voordelig!), Mini Matters poppenhuis, een koekenpannenset, servies, handdoekensets, een luchtbed, een vloerkleed en nog veel meer leuke deals!

Action webshop

Action webshop, hoe zit het met de verzendkosten?

Helaas biedt de Action webshop geen gratis verzendkosten aan, wat betekent dat je €3,99 betaald voor iedere bestelling. Heb je voor een heel groot en zwaar product gekozen? Dan kunnen die verzendkosten oplopen. Vaak ben je dan nog goedkoper uit dan bij de concurrent, maar wij Nederlands zijn natuurlijk best een beetje zuinig en verwend voor wat betreft verzendkosten.

Hoe lang duurt het voordat je pakketje bezorgd wordt?

In de veelgestelde vragen van de Action webshop kun je lezen dat het gemiddeld zo’n drie tot vijf werkdagen duurt voordat je je pakketje thuis kunt verwachten. Veel webshops bieden tegenwoordig een 24-uurs levering aan, waardoor deze levertijd wel een beetje tegenvalt. Toch zijn er meerdere webshops die deze levertijd hanteren, zoals H&M.

Action webwinkel, wanneer breiden ze uit?

Jammer genoeg is er nog geen antwoord op deze vraag. Veel die hard Action-fans willen het liefst zo snel mogelijk online kunnen shoppen in hun favoriete winkel! Zeker met de naderende feestdagen op het oog blijven veel mensen vragen naar de mogelijkheid om online hun favoriete items te scoren. Helaas moeten we hier nog een tijdje op wachten!

Zelfde deals in de winkel als in de Action webshop?

Je vraagt jezelf misschien af: waarom zou ik voor een paar deals niet gewoon naar de winkel gaan? Het antwoord is simpel. De deals in de Action webshop zijn niet (altijd) hetzelfde als in de winkel. Ook kan het voor komen dat je misgrijpt in de winkel en dat het product online nog wel leverbaar is. Bekijk iedere dinsdag de nieuwste deals in de Action webshop!

De voordelen van de Action webshop

Het grootste voordeel van de Action webshop in deze vorm is dat je goede producten kunt scoren voor een lage prijs. Daarnaast is het natuurlijk ook heel handig dat Action zorgt dat het bij jou thuis bezorgd wordt. Omdat de deals niet hetzelfde zijn als in de winkel, staat je iedere week een nieuw overzicht met verrassingen te wachten!

Waarom kun je bij Action niet online bestellen?

De reden dat je niet al je favoriete items kunt bestellen in de Action webshop is heel simpel. De marge op de producten is te klein. Veel producten die verkrijgbaar zijn bij Action, kosten een paar cent en leveren dus weinig op. Als Action al deze kleine producten zou gaan aanbieden in de Action webwinkel, kost het bij elkaar meer tijd dan dat het geld zal opleveren.

Momenteel zie je in de Action webwinkel de favoriete, populaire producten staan, die ook nog iets opleveren. Deze geliefde artikelen worden vaak besteld en uiteindelijk zijn veel klanten blij met deze mogelijkheid. Toch blijft het jammer dat je niet uitgebreid online op zoek kunt gaan naar de leukste, kleine artikelen zoals in de winkel.

Relevante artikelen

Scroll naar boven